30 Eylül 2012 Pazar

Konyaspor: 2 - Linyitspor:0

PTT 1. Lig'e kötü başlayan Torku Konyaspor, geçen hafta elde ettiği ilk galibiyetin ardından bu haftayı da 3 puanla kapatmayı başardı. Yeşil beyazlılar, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-0 mağlup etti.


PTT 1. Lig'e kötü başlayan ama ilk galibiyetlerini geçen hafta alarak moral bulan iki takım Konya'da karşılaştı. Tavşanlı'yı ağırlayan Torku Konyaspor, geçen hafta elde ettiği ilk galibiyetin ardından bu haftayı da 3 puanla kapatmayı başardı. Yeşil beyazlılar 1. dakikada öne geçtiği maçı 2-0 kazanmayı başardı.

Maç golle başladı. 1'inci dakikada Ömer'in ceza sahasının sağ çaprazından ortasına Erdal'ın plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.

17'nci dakikada Oktay'ın ceza sahasının sert şutunda yan direğe çarpan top auta çıktı.

21'inci dakikada Erkan'ın şutunda savunmadan dönen topu iyi takip eden Neca'nın vuruşunda top kaleci Yavuz'un üstünden ağlara gitti: 2-0.

43'üncü dakikada ceza sahasının sol çaprazından Neca'nın sert şutunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Torku Konyaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

62'nci dakikada Oktay'ın ceza alanının sağ tarafından ortasında Hakan kafa vuruşunda top kalecinin kucağında kaldı.

85'inci dakikada Ümit'in ceza alanının sağ çaprazından sert şutunda top az fazla auta çıktı.

Karşılaşma Torku Konyaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Torku Konyaspor puanını 7'ye çıkarırken; Tavşanlı Linyitspor 5 puanda kaldı.

STAT: Büyükşehir Belediye Atatürk

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Mehmet Şahan Yılmaz, Ayhan Akgöz

TORKU KONYASPOR: Kaya, Selim, Erkan, Erdal (Dk. 80 Coşkun), Tolga, Sinan, Şenol, İshak, Muhammmet, Ömer (Dk.89 Erdinç), Neca (Dk. 55 Recep)

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Yavuz, Hasan, Ferhat, Emrah (Dk.46 Faruk), Eser, Serkan, Oktay (Dk. 66 Abdi), Özgür, Ümit, Osman (Dk. 46 Mesut), Hakan

GOLLER: Dk. 1 Erdal, Dk. 21 Neca (Torku Konyaspor)

SARI KARTLAR: Erdal, Muhammet, Ömer, Sinan, Kaya (Torku Konyaspor), Özgür, Ümit, Hakan (Tavşanlı Linyitspor)

Konyaspor - Linyitspor maçını canlı izlemek için..

Karşılaşmayı canlı izlemek için http://canli.trtspor.com.tr/live.asp?id=171 adresine girip sağ taraftan Konyaspor - Linyitspor karşılaşmasını seçmelisiniz.

http://canli.trtspor.com.tr/live.asp?id=171

Maç yayını 18.55'de başlayacaktır.

29 Eylül 2012 Cumartesi

"En az bir puan almayı hedefliyoruz"

PTT 1. Lig'de, deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Levent Devrim, maçın sonuna kadar oyun disiplininden kopmadan oyunu kontrol altında tutarak, en az bir puan almayı hedeflediklerini söyledi.



Levent Devrim, yaptığı açıklamada, son bir haftada ligde Denizlispor'u, Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda da Muğlaspor'u yenen takımın moralinin yükseldiğini belirtti.

Torku Konyaspor'un kaliteli bir takım olduğunu ve sezon başında iyi bir kadro kurduğunu dile getiren Devrim, şöyle konuştu:
''Dış transferleri, Spor Toto Süper Lig takımlarından yapmaya özen gösterdiler. Lige kötü başladılar ama son iki maçta 4 puan elde ettiler. Elbette uyum sorunu olacaktır ama toparlanma sürecine giren bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Bizim için zor bir maç olacak ama ligdeki her maç zor. Takımların birbirine denk göründüğü bir ortamda kolay karşılaşmalar olamaz. Rakibimizin oyun ve oyuncu yapısı konusunda bolca etüt yaptık. Ön bölgedeki oyuncularına karşı sıkı önlem almamız gerekiyor. Defansımızın arkasına sarktıklarında bizim için büyük tehlike oluşturabilirler. Set oyununu iyi oynamaya ve rakibimize fırsat vermemeye çalışacağız. Maçın sonuna kadar oyun disiplininden kopmadan oyunu kontrol altında tutarak, en az bir puan almayı hedefliyoruz.''

28 Eylül 2012 Cuma

PTT 1. Lig'de haftanın hakemleri..

PTT 1. Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig'de 5. hafta müsabakalarında görevli hakemler şunlar:


29 Eylül Cumartesi: 
15.00 Kayseri Erciyesspor-Adana Demirspor: Abdullah Yılmaz 
19.00 Karşıyaka-1461 Trabzon: Bülent Yıldırım 
19.00 Çaykur Rizespor-Samsunspor: Serkan Çınar 

30 Eylül Pazar: 
15.00 Kartalspor-Boluspor: Ferdi Uludağ 
15.00 Şanlıurfaspor-MKE Ankaragücü: Koray Gençerler 
19.00 Manisaspor-Bucaspor: Yaşar Kemal Uğurlu 
19.00 Adanaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Özgüç Türkalp 
19.00 Torku Konyaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Ali Palabıyık 

1 Ekim Pazartesi: 
20.00 Denizlispor-Göztepe: Mustafa Öğretmenoğlu 

24 Eylül 2012 Pazartesi

Tavşanlı 3 puanla tanıştı..

PTT 1. Lig'de, TKİ Tavşanlı Linyitspor, 4. haftada dün sahasında karşılaştığı Denizlispor'u uzatma bölümünün son dakikasında attığı golle 4-3 yenerek bu sezon ilk galibiyetini aldı.



PTT 1. Lig'de, TKİ Tavşanlı Linyitspor, 4. haftada dün sahasında karşılaştığı Denizlispor'u uzatma bölümünün son dakikasında attığı golle 4-3 yenerek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Sezona Samsunspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayla başlayan kırmızı-siyahlılar, bu maçın 89'uncu dakikasında bulduğu golle 1-1 berabere kalarak ilk puanını elde etti.

Daha sonra, Tavşanlı Ada Stadı'nda Boluspor'u konuk eden ''Meteorlar'', 2 kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve 2-2 berabere kaldı.

Çaykur Rizespor ile deplasmanda yaptığı 3'üncü hafta maçında başarılı olamayan Kütahya temsilcisi, rakibini 4-0 yenilerek bu sezon şimdiye kadar tek mağlubiyeti bu maçta gördü.

7 golün 6'sı oyuna sonradan giren futbolculardan geldi

Levent Devrim'in çalıştırdığı TKİ Tavşanlı Linyitspor, sezonun ilk galibiyetini alma hedefiyle dün Tavşanlı Ada Stadı'nda, Denizlispor'un karşısına çıktı.

Maçın ilk yarısı, Kütahya temsilcisinin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Ancak ikinci yarı adeta gol düellosu şeklinde geçti ve takımlar ikinci 45 dakikaya 3'er gol sığdırdı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan Abdi Aktaş, maç 3-3 devam ederken uzatma bölümünün son dakikasında penaltı vuruşunu kullandı ama Denizlispor kalecisi İsmail Şahmalı ilk hamlede topu çeldi. Aktaş, ikinci kez topa dokunarak takımının 4-3'lük galibiyetini ilan etti.

Maçın en önemli özelliği, toplam 7 golden 6'sının sonradan oyuna giren oyuncular tarafından atılmasıydı. TKİ Tavşanlı Linyitspor'da 29 dakika sahada kalan Abdi Aktaş 2, 26 dakika süre alan Emrah Dağ 1 gol atarken, Denizlispor'da 45 dakika oynayan Bajram Fetai 2, 18 dakika forma giyen Eric Geno Sije Odhiambo 1 gol kaydetti. Maçın diğer golü, TKİ Tavşanlı Linyitsporlu Ferhat Çulcuoğlu'ndan 7'nci dakikada geldi.

5 puanın 3'ünü son dakikalarda kazandı

Sezonun 4 haftasında 5 puana ulaşan TKİ Tavşanlı Linyitspor, son dakikalarda kaydettiği gollerle Samsunspor maçında 1, Denizlispor maçında 2 puan kazandı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor, 5. hafta karşılaşmasında 30 Eylül'de Konyaspor'a konuk olacak.

23 Eylül 2012 Pazar

Linyitspor'umuz: 4 - Denizlispor: 3 | Maç Özeti

Linyitspor'umuz: 4 - Denizlispor: 3

Maçın özetini buradan izleyebilirsiniz.

http://www.trtspor.com.tr/Video.aspx?id=6086


Düelloda gülen taraf Tavşanlı !


PTT 1. Lig'de Tavşanlı'da oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçta Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Denizlispor'u 4-3 yendi.



PTT 1. Lig'de Tavşanlı'da oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçta Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Denizlispor'u 4-3 yendi.

TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 4 - DENİZLİSPOR: 3
Stat: Ada
Hakemler: Suat Aslanboğa, Özgür Fatih Kalaycı, Oğuz Terzi
Tavşanlı Linyitspor: Yavuz- Hasan, Ferhat, Bilal, Mesut, Eser(Dk.75 Emrah), Oktay (6)(Dk.89 İbrahim), Özgür, Ümit(Dk.62 Abdi), Osman, Hakan
Denizlispor: İsmail- Rail Malıkov- Burak, Haluk(Dk.46 Bajram), Can, Veli, Oğuzhan, İsmail, Yasin (Dk.72 Eric), Hüseyin(Dk.77 Osman), Erhan
Goller: Dk.6 Ferhat, Dk.72, Dk.90 (pen) Abdi, Dk.77 Emrah (Tavşanlı Linyitspor), Dk.47, Dk.88 (pen) Bajram, Dk.89 Eric (Denizlispor)
Sarı Kartlar: Oktay, Özgür (Tavşanlı Linyitspor), Oğuzhan (Denizlispor)

MAÇTAN DAKİKALAR
6'ncı dakikada gelişen Tavşanlı Linyitspor atağında Ferhat plase bir vuruşla kalecinin yanından topu ağlara gönderdi: 1-0.
12'nci dakikada Denizlisporlu Veli'nin kaleye giden topunu Hasan son anda ayak koyarak uzaklaştırdı.

29'uncu dakikada Can'ın ceza alanı dışındaki sert şutunda top kaleci Yavuz'da kaldı. 44'üncü dakikada Ferhat'ın ceza alanı dışından şutunda top üstten az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Tavşanlı Linyitspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.
47'nci dakikada gelişen Denizlispor atağında ceza alanında oluşan karambolde Bajram kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1.
72'nci dakikada Abdi kafayla takımını yeniden öne geçirdi: 2-1.
77'nci dakikada ceza alanına giren Emrah plase bir vuruşla topu kaleye gönderdi: 3-1. 88'inci dakikada kazanılan penaltıyı Bajram gole çevirdi: 3-2.
89'uncu dakikada Eric ceza alanı dışından sert vurdu top kalecinin yanından ağlara takıldı: 3-3.
90'ıncı dakikada Burak ceza alanında Abdi'yi düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi, Abdi
penaltıyı gole çevirdi: 4-3. Maç Tavşanlı Linyitspor'un 4-3 galibiyeti ile bitti.

20 Eylül 2012 Perşembe

İşte Torbalar ve Muhtemel Rakiplerimiz.. | Türkiye Kupası

Yarın çekilecek olan Türkiye Kupası kuralarında 1. torba takımları ve 2. torba takımları birbirleriyle, 3. torba takımları kendi aralarında eşleşecek; tek maç oynayacaklar.
Kuralar bölgesel olmayacak; kimin sahasında oynanacağı kura çekimi sırasında belli olacak.



Maçlar 25-26-27 Eylül'de oynanacak.
1. Torba

- 1461 Trabzon
- Adana Demirspor
- Adanaspor
- Akhisar Belediyespor
- Altay
- Ankaragücü
- Balıkesirspor
- Bandırmaspor
- Beşiktaş
- Boluspor
- Bozüyükspor
- Bucaspor
- Çaykur Rizespor
- Denizli Belediyespor
- Denizlispor
- Fethiyespor
- Gaziantep B.Ş. Belediye
- Gaziantepspor
- Gençlerbirliği
- Göztepe
- İstanbul B.Ş. Belediye
- Kardemir Karabükspor
- Karşıyaka
- Kartalspor
- Kasımpaşaspor
- Kayseri Erciyesspor
- Kayserispor
- Kırklarelispor
- Kızılcahamamspor
- Körfez Futbol Kulübü
- Manisaspor
- Medical Park Antalyaspor
- Mersin İdman Yurdu
- Orduspor
- Polatlı Bugsaşspor
- Samsunspor
- Sanica Boru Elazığspor
- Sivasspor
- Şanlıurfaspor
- Tavşanlı Linyitspor
- Tepecikspor
- Torku Konyaspor
- Turgutluspor

2. Torba

- Ankara Demirspor
- Arsinspor
- Aydınspor 1923
- Batman Petrolspor
- Belediye Bingölspor
- Belediye Vanspor
- Beylerbeyispor
- Cizre Basraspor
- Çorum Belediyespor
- Dardanelspor
- Darıca Gençlerbirliği
- Dersimspor
- Diyarbakır B.Ş. Belediye
- Emrespor
- Erzurum B.Ş. Belediye
- Gölcükspor
- Gümüşhanespor
- Iğdır Üniversitesi SK
- İskenderunspor 1967
- İstanbulspor
- Kadirlispor
- Kastamonuspor
- Karaman Belediyespor
- Kayseri Şekerspor
- Keçiörengücü
- Kırıkhanspor
- Kilimli Belediyespor
- Kocaelispor
- Kütahyaspor
- Menemen Belediyespor
- Muğlaspor
- Niğde Belediyespor
- Orhangazispor
- Patnos Gençlikspor
- Sancaktepe Belediyespor
- Siirtspor
- Silivrispor
- Sivas 4 Eylül Belediyespor
- Tekirova Belediyespor
- Trabzon Kanuni FK
- Uşak Belediyespor
- Ümraniyespor
- Yozgatspor

3. Torba

- Alanyaspor
- Anadolu Selçukluspor
- Bayrampaşa
- Çamlıdere Şekerspor
- Çankırıspor
- Eyüpspor
- Gaziosmanpaşa
- Giresunspor
- Hatayspor
- İnegölspor
- İskenderun Demir Çelikspor
- İstanbul Güngörenspor
- Kahramanmaraşspor
- Nazilli Belediyespor
- Ofspor
- Pendikspor
- Sakaryaspor
- Sarıyer
- Tarsus İdman Yurdu
- Tokatspor
- Ünyespor
- Yeni Malatyaspor

1. Lig'de 4. hafta hakemleri..

PTT 1. Lig'de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.




Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig'de 4. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: 

22 Eylül Cumartesi:
16.00 Şanlıurfaspor-Kartalspor: Taner Gizlenci 
19.00 MKE Ankaragücü-Manisaspor: Tayfur Özkan 
20.00 Adana Demirspor-Torku Konyaspor: Mustafa Aydın 

23 Eylül Pazar: 
16.00 Samsunspor-Boluspor: Hakan Ceylan 
16.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Denizlispor: Suat Arslanboğa 20.00 Göztepe-Çaykur Rizespor: Mustafa İlker Coşkun 
20.00 1461 Trabzon-Adanaspor: Deniz Ateş Bitnel
20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Erciyesspor: Hüseyin Göçek 

24 Eylül Pazartesi: 
20.00 Bucaspor-Karşıyaka: Kutluhan Bilgiç

"Rizespor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz"

PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Levent Devrim, ''Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp Denizlispor'u yenerek, camiamıza geçen haftaki Çaykur Rizespor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz'' dedi..


Devrim, geçen hafta sonu Çaykur Rizespor karşısında deplasmanda ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi. 

Bu maçta özellikle ilk yarıda çok kötü oynayarak 4-0 mağlup olduklarını belirten Devrim, 23 Eylül'de Tavşanlı'da oynayacakları Denizlispor maçına hazırlandıklarını ifade etti. 

''Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp Denizlispor'u yenerek, camiamıza geçen haftaki Çaykur Rizespor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz'' diyen Devrim, ilk haftadaki Samsunspor maçının ikinci yarısı ve ikinci haftadaki Boluspor maçının tamamında iyi oynadıklarını anlattı. 

Devrim, her maçta iyi futbol oynamaya çalıştıklarını bildirerek, şöyle konuştu: 
''Lige verilen 15 günlük ara sonucu meydana gelen konsantrasyon kaybımız pahalıya mal oldu ve Çaykur Rizespor'a yenildik. Bu maçı futbolcularımızla masaya yatırdık ve hatalarımızı gördük. Denizlispor maçında bu hataları yapmamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii ki, 4-0'lık mağlubiyet, oyuncularımızın güvenleri veya kaliteleriyle alakalı bir olumsuzluk oluşturmadı. Mağlubiyet olabilecek bir şeydir. Oyuncularımıza hep güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz.'' 

Devrim, Denizlispor'a karşı daha ofansif ve rakibin alanında etkili olacak oyun anlayışı sergilemeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Devrim hedeflerini açıkladı!





Ahenkli bir camiada görev yaptıdığını dile getirenDevrim, "Ligi bitirdikten sonra yönetimle birlikte bir değerlendirme yaptık. Bu değerlendirme sonunda da tekrar yönetim ve başkanın teveccühleri neticesinde bizimle çalışmakistediklerini söylediler. Bizde kabul ettik ve sonuç itibari ile devam ettik. Daha sonra takımımızla ilgili teknik anlamda bütçemiz dahilinde çalışmalar yaptık. Tabi ki ne yapabiliriz diye bir görüş alış verişimiz oldu. Bunun neticesinde ilk sene çok iyi başarı yakalandı ertesi sene aynı derecede bir başarısızlık oldu. Bir istikrarsızlık söz konusu. Özellikle bu istikrarın yakalaması adına, bu ligin takımlardan birisi olması adına tercihlerimiz oldu. Hem iç transferde hem de dış transferde gerçekleşti. Ben teknik olarak takımın çok fazla dağılması taraftarı değildim zaten, bu hem ekonomik olarak hem de teknik olarak bize artı yük getirecekti. Takımı koruyarak gelecek sen için olumlu ahenkli bir takım olma hürriyetine dönecektik. Bunda başarılı olduk diyebilirim. Sadece istemediğimiz oyuncularayrıldı. Ama profesyonellik işte… Siz ne kadar çalışmak isterseniz isteyin karşılıklı talepler var bir tarafta kulübün bütçesi var bir tarafta oyuncunun düşüncesi var. Oyuncularımız da ayrılmak durumunda kaldılar. Biz de tabi ki onlara saygı gösterdik. O arkadaşlarımızın ayrılması ile birlikte bir dış transfer oluşturduk, onun neticesinde 9 oyuncu ile anlaştık. Bunların 4-5 tanesi Tavşanlı'nın geleceğine yönelik yatırımlardır. Diğer oyuncularda 1. ligde daha önce oynamış, bize katkısağlayacağına inandığımız oyuncular transfer ettik. Lige de öyle başladık. Çok iyi kamp geçirdik. Oyuncularımız çok iyi çalıştılar, çok fedakarca çalıştılar. Teknik anlamda gidişattan memnunum. Oyuncularımızın iyi niyetinden de hiç şüphemiz yok. Bir takım ahengi bir takım uyumu söz konusu. Hem saha içerisinde hem de saha dışarısında. Oyunsal anlamda her geçen gün üstüne koyan bir takımız, mücadele anlamında yükselme söz konusu. Dolayısı ile bakıldığı zaman teknik anlamda işlerin iyi gittiğini diyebilirim ama daha iyi günlerde olacak tabiki" dedi. 

“HER MAÇ ÜZERİNE KOYAN BİR TAKIM” 
5-6 maç sonra takımın tam anlamıyla oturacağını dile getiren Levent Devrim, "Bu ligde bir çok takımdan avantajlı yönlerimiz var. Geçen seneki kadroyu koruyup bir iskeletin devam etmesi birde gelen oyuncularımızın bu iskelet içerisinde yoğrulup takıma uyum göstermesi. Sanki 10 yıldır beraber oynuyor gibiler. hem saha içerisin de hem de saha dışarısında… Bu da tabiki oyuna yansıyor. Benim de antrenörlük karakterimde oyun anlayışımda fiziki anlamında hep oyuncunun genelde iyi olsun isterim. Fizik olarak tam istediğimiz gibi değiliz. Daha henüz futbolcular maç ritmini yakalamadılar. 5-6 maç geçmesi lazım o kondüsyonu yakalabilmesi için. İstediğiniz kadar antreman yapın maç çok farklı. Hazırlık maçlarında biz genelde bütün oyuncularımızı kullandığımız için 45 dakika 50 dakika 55 dakika birde hazırlık maçları ile puan maçları çok farklı bir anbiyans, çok farklı bir konsantrasyon ama her geçen maç dediğim gibi üzerine koyan bir Tavşanlı takımı olacaktır. Ligin ilk maçı Samsunspor’du bildiğiniz gibi. Deplasman maçı idi ve açıkcası benim de zorlandığım maçtı. Samsunsporu hiç tanımıyorum, Samsun takımı çok geç kuruldu, Samsun takımı bir toplama takımı oldu. Aynı yerde kamp yapmama rağmen gerçek anlamda izleyemedim çünkü hep alt takımla oynadılar hazırlık maçlarında her gün bir futbolcu giriyordu" diye konuştu. 

“TAKIMLARIN EN GARİBANI HOCALAR” 
Başarısızlığın faturasının her zaman hocalara çakırıldığını ifade eden Devrim, "Bir takımda işler kötü gittiği zaman tabi ki 24 futbolcuların hepsini değiştirme şansınız yok. Bu işin kuralı bu teknik direktör değişiyor. Ben daha bugüne kadar hiç duymadım (evet suç bende) dediğini. Yani hiç bir grup başkanı bunu demedi ben duymadım yıllardır bu işi yapıyorum. Şimdi bakıldığı zaman en garibanı hoca duruyor anlatabiliyor muyum. Dolayısı ile fatura hocaya kesiliyor. Bu artık alışıla gelmiş birşey" dedi. 

“HEDEFLERİME BASAMAK BASAMAK ÇIKMAK İSTİYORUM” 
Herkesin kendisine mutlaka bir hedef belirlemesi gerektiğini anlatan Devrim, "Ben geldiğim günden beri bu sezon başından beri hiç bir zaman hiç bir yerde şampiyonluk demedim koyamadım. Kimseye de söylemedim. Bizim şampiyonluk gibi bir hedefimiz yok, ben sadece şunu söylüyorum, takımın çıktığı sene tavan yaptık, ertesi sene taban yaptık. Bu takımın sorunu istikrar.! Biz her ne kadar 3 yıl olsa da ligin yeni takımlarındanız. Diğer takımlara baktığımız zaman bir Trabzon var, Urfa, Buca belki bizimle birlikte yeni sayılabilir. Birde biz varız. Dolayısıyla zaten çalıştığınız bütçe belli, imkanlarınızda belli, Bu ligde bir istikrar yapmamız lazım nedir bu istikrar? Teknik, idari, tesisleşme anlamında istikrar sağlamamız lazım. Biz önce o yapılanmayı tamamlarsak, onun arkasından bir hedef koyabiliriz. Ben sadece şunu vaad ettim. Ben mücadele eden oynadığı futbolla keyif alan… Önce-sonra mağlup olacak mıyız? Tabi ki, futbolun içinde bu da var. Ama mağlup olurken bile mücadele eden bir takım oyun içine bağlı kalan ve disipline bağlı kalan yani dışarıdan bakıldığı zaman evet bizim bir takımımız var, diyebileceğimiz bir takım. Bunları oluşturduktan sonra sonuç bizi nereye getirir? Ona bakarız. Eğer biz ilk yarının sonunda iyi bir yerde isek deriz ki biz acaba hedefimizi yukarıya çekebilir miyiz? Oda nasıl olur bizim dememizle olmaz. Bu bir imkan meselesi her zaman söylüyorum, bir bütçe meselesi. Bir de kabul edelim şehir ile alakalı bir şey. Özellikle futbolda bir yerlere gidebilmek için arkanızdan biraz itilmeniz lazım. Buda nedir? Bir rüzgara yakalanmaktır. Size o rüzgarı kim verecektir? Şehir verecektir. Nasıl verecektir? Taraftarı ile verecektir, o anlamda bir sıkıntım yok benim, bakın üstüne basarak söylüyorum, taraftar şu anda üstüne düşen görevi yapan tek merci. İşte bu yüzden o hedefleri konuşmak için bana göre çok erken. Tabi ki herkesin bir hedefi var, ben 43 yaşında bir antrenörüm kendimi genç olarak görüyorum. yaklaşık 8 yıldır yapıyorum bu işi antrenörlük hayatımda 2. ligde 3. ligde, 1. ligde… Yani ben bütün liglerde çalıştım şimdiye kadar. Benimde istediğim şeydi bu, ben çünkü yavaş yavaş gelmek istiyorum, yani basamak basamak atlamak istedim. Yaşadığınız her ortam her konum, yaşadığınız iyi veya kötü şart size bir tecrübedir. Dolayısı ile ben şu anda Tavşanlı takımındayım. Burdan da tecrübe ediniyorum kendime. Allah nasip ederse hedeflediğimiz noktaya gidersek Tavşanlı’dan da alacağımız dersler var bizim. Olumlu olumsuz şartlardan da alacağımız dersler var. Dediğim gibi ben önce iyi insan, sonra işini yapan iyi bir profesyonel ve geldiği noktayı özümseyerek sindire sindire yavaş yavaş ama geldiği noktada kalabilen bir antrenör olmak istiyorum. Biliyorsunuz bir çok arkadaşlarımız abilerimiz bir anda geldiler, sonra şu anda belki de unuttuk. Ben öyle olmak istemiyorum. Ben bir yere geldikten sonra orada kalıcı olmak ve oraya gelirken dediğim gibi hiç kimseyi ezmeden,hiç kimsenin üstüne basmadan basmakları tek tek ve emin bir şekilde gelmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

15 Eylül 2012 Cumartesi

Tavşanlı kayıplarda !

PTT 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor'u konuk eden Çaykur Rizespor, farklı bir skorla 3 puanı hanesine yazdırdı: 4-0..




PTT 1. Lig’de Çaykur Rizespor, Tavşanlı Linyitspor’u konuk etti.
Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi Çaykur Rizespor, ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü elinde bulunduran ekip oldu. Uche Kalu, 23. dakikada Rizespor’u 1-0 üstünlüğe taşıdı ve ev sahibi ekip baskılı oyununun neticesini aldı.
Bu golün ardından baskılı oyununa devam eden Mavi-Yeşilliler, Ousman Jallow’un golüyle skoru 2-0’a getirdi.
İlk devrenin son dakikalarında ev sahibi ekip, Uche Kalu’nun 2. golüyle skoru 3-0’a getirdi ve Nijeryalı futbolcu ilk devrenin skorunu da belirledi.
Mücadelenin ikinci devresinde de etkili bir oyun ortaya koyan Çaykur Rizespor’da Cenk Ahmet Kılıç, 90. dakikada attığı gol ile maçın sonunucunu da belirledi ve mücadele 4-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
Bu skorla Çaykur Rizespor 7 puanla maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Tavşanlı Linyitspor ise 3 maç sonunda 2 puanda kaldı.

Rizespor - Linyitspor maçını canlı izlemek için..

Karşılaşmayı canlı izlemek için http://canli.trtspor.com.tr/ adresine girip sağ taraftan Rizespor - Linyitspor karşılaşmasını seçmelisiniz.

http://canli.trtspor.com.tr/


6 Eylül 2012 Perşembe

Gelenler Gidenler.



5 Eylül 2012 Çarşamba

Forma Numaraları Belli Oldu..


TKİ Tavşanlı Linyitspor’un 2012-2013 sezonu forma numaraları belli oldu. İşte, futbolcularımızın sezon boyunca taşıyacağı formaların numaraları:





1 – Metin Erol
2 - Hasan Yaşar
4 – Ferhat Çulcuoğlu
5 – Murat Özavcı
6 – Bilal Özdemir
7 – Mesut Saray
8 – Emrah Dağ
9 – Abdi Aktaş
10 – Mehmet Besler
12 – Eser Yağmur
14 – İbrahim Yavuz
16 – Yavuz Eraydın
17 – Serkan Özsoy
21 – Gökhan Öztürk
23 – Oktay Pop
24 – Ahmet Topal
26 – Faruk Bayar
33 – Fatih Kaldan
36 – Özgür Volkan Yıldırım
39 – Ümit Tütünci
41 – Emre Okur
44 – Osman Fırat
61 – Gökhan Köstereli
81 – Ömürcan Yıldırımlı
88 – Hakan Çevik
93 – Hüseyin Çağrı Tekin

Kaynak: http://www.kutahyaninsesi.com/haber.asp?hb=2305

4 Eylül 2012 Salı

Alt Yapıdan 2 futbolcu.. Bir Tavşanlı'lı daha..

Hasan Yaşar'dan sonra kadromuzda bir Tavşanlı'lı daha oldu.Genç futbolcumuz Hüseyin Çağrı Tekin'e profesyonel lisans çıkartıldı.

2 sezondur Linyitspor A2 Takımında başarıyla mücadele eden Hüseyin Çağrı  A Takıma yükselmeye başardı.

Hüseyin Çağrı'nın yanı sıra Düzce doğumlu ve 2 sezondur A2 Takımımız da mücadele eden Ömürcan Yıldırımlı'yada profesyonel lisans çıkartıldı. Oynadığı futbolla göz dolduran Ömürcan A2 Ligi'nde çıktığı 50 karşılaşmada 14 gol attı.

93 doğumlu olan genç futbolcularımza başarılar diliyoruz.


7 numara Hüseyin Çağrı Tekin
8 numara Ömürcan Yıldırımlı

1 Eylül 2012 Cumartesi

Gol çok galip yok..


PTT 1. Lige beraberlikle başlayan Tavşanlı Linyitspor ile Boluspor ikinci haftanın açılış maçında karşı karşıya geldi. Tavşanlı Ada İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada taraflar 2-2 berabere kaldı.



PTT 1. Lige beraberlikle başlayan Tavşanlı Linyitspor ile Boluspor ikinci haftanın açılış maçında Tavşanlı Ada İlçe Stadı'nda karşılaştı.
Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Tavşanlı Linyitspor oldu. Maçın 10. dakikasında Ümit Tütünci, kırmızı siyahlıları 1-0 öne geçiren golü attı.
Golden sonra toparlanan ve beraberlik golü için baskılarını arttıran Boluspor girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0 geride girdi.
İkinci yarıya iyi başlıyan taraf Boluspor oldu. İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren atak oynayan kırmızı beyazlılar beklediği golü 55. dakikada forvet oyuncusu Cafercan Aksu ile buldu: 1-1
Boluspor'un gol sevinci uzun sürmedi. Golden 2 dakika sonra Eser Yağmur, takımı tekrar öne geçiren golü kaydetti.
Maçın 66. dakikasındaise sahneye Boluspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Serge Pacome Dijehoua çıktı ve deplasman ekibi tekrar beraberliği yakaladı: 2-2
Maçın geri kalan kısmında iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
Bu sonuç ile iki takım da ligde 2. beraberliklerini alarak puanlarını 2'ye yükselttiler. 

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 2 - BOLUSPOR: 2
Stat: Tavşanlı Ada
Hakemler: Taner Gizlenci, Volkan Akçit, Cumhur Altay
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Yavuz, İbrahim (Dk. 67 Hasan), Osman (Dk. 76 Faruk), Hakan, Bilal, Ferhat, Özgür, Mehmet, Eser (Dk. 60), Oktay, Ümit
Boluspor: Eser Altın, Engin, Abdulaziz, Cafercan (Dk. 90 Emre), Agbetu, Djiehoua (Dk. 67 Kingsley), Mesut Çaytemel, Cihan, Cemil, Gençer, Alp
Goller: Dk. 10 Ümit, Dk. 56 İbrahim (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 54 Cafercan, Dk. 65 Djiehoua (Boluspor)
Sarı kart: Dk. 11 İbrahim (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

Linyitspor'umuz - Boluspor | Canlı İzle

Linyitspor'umuz - Boluspor | Canlı İzle






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...