20 Eylül 2012 Perşembe

"Rizespor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz"

PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Levent Devrim, ''Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp Denizlispor'u yenerek, camiamıza geçen haftaki Çaykur Rizespor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz'' dedi..


Devrim, geçen hafta sonu Çaykur Rizespor karşısında deplasmanda ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi. 

Bu maçta özellikle ilk yarıda çok kötü oynayarak 4-0 mağlup olduklarını belirten Devrim, 23 Eylül'de Tavşanlı'da oynayacakları Denizlispor maçına hazırlandıklarını ifade etti. 

''Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp Denizlispor'u yenerek, camiamıza geçen haftaki Çaykur Rizespor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz'' diyen Devrim, ilk haftadaki Samsunspor maçının ikinci yarısı ve ikinci haftadaki Boluspor maçının tamamında iyi oynadıklarını anlattı. 

Devrim, her maçta iyi futbol oynamaya çalıştıklarını bildirerek, şöyle konuştu: 
''Lige verilen 15 günlük ara sonucu meydana gelen konsantrasyon kaybımız pahalıya mal oldu ve Çaykur Rizespor'a yenildik. Bu maçı futbolcularımızla masaya yatırdık ve hatalarımızı gördük. Denizlispor maçında bu hataları yapmamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii ki, 4-0'lık mağlubiyet, oyuncularımızın güvenleri veya kaliteleriyle alakalı bir olumsuzluk oluşturmadı. Mağlubiyet olabilecek bir şeydir. Oyuncularımıza hep güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz.'' 

Devrim, Denizlispor'a karşı daha ofansif ve rakibin alanında etkili olacak oyun anlayışı sergilemeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...