3 Aralık 2013 Salı

Gol yeme yollarında çok sıkıntı var..





Kırmızı-siyahlı ekip, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda, kültür fizik, ikili mücadele ve gol çalışması yaptı.
İdmanın ardından, teknik direktör yardımcısı Salih Yorulmaz, yaptığı açıklamada, günde tek idmanla maça hazırlandıklarını ve takımda cezalı ve sakat oyuncusunun bulunmadığını söyledi.
Hafta sonu istifa eden teknik direktör Ümit Erol Tok'un ayrılmasına üzüldüklerini belirten Yorulmaz, şöyle konuştu:
''Fazla bir şey söylemeye gerek yok, hocamızın istifası herkesi üzdü. Bunun yanı sıra bir yandan da yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Biz de sayın Tok ile takıma gelmiştik. Tok, burada kalıp devam etmemizi istedi. Hocamızdan öğrendiklerimiz ve kendi birikimimizle takıma katkı sağlamaya çalışacağız. Şu an takımdaki en büyük sıkıntı, çok kolay gol yemesi. Takım, gol atmada sıkıntı yaşamıyor ama gol yeme yollarında çok sıkıntı var, bunu çözmeye çalışacağız. Akhisar ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası müsabakasını, avantajlı da dezavantajlı da tamamlayabiliriz. Gol yemeden bitirdiğimiz taktirde futbolcu arkadaşlarımın kendilerine güveni artacaktır. Bunu başaracağımıza da inanıyorum.''
Yorulmaz, futbolculara verdiği taktiğin uygulanması halinde turu geçebileceklerini sözlerine ekledi.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...