24 Kasım 2011 Perşembe

Tavşanlı neşeli hazırlanıyor..


Tavşanlı neşeli hazırlanıyor..

Kırmızı-siyahlı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını, Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde yapılan antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda teknik heyet ve futbolcuların, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı alınan 3 puan dolayısıyla neşeli olduğu gözlendi.

Demirbakan, idman sonrası yarın sabah karayoluyla Adana'ya hareket edeceklerini ve maçın gece yapılacak olmasının, uzun zamandan beri gece karşılaşması oynamamalarından dolayı kendileri için dezavantaj oluşturabileceğini bildirdi.

Rakiplerinin kadrosunu tek tek incelediklerinde iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu dile getiren Demirbakan, ''Adanaspor, iyi bir kadroya sahip. Şu anda talihsiz bir dönemden geçiyorlar. Puan sıralamasındaki yeri ve aldığı sonuçlar, oynadıkları futbolun karşılığı değil. Adana 5 Ocak Stadı çekişmeli bir maça sahne olacak. Müsabakanın ortada geçeceğini tahmin ediyorum'' dedi.

Takım kaptanı Abdi Aktaş'ın sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyeceği, sakatlıkları süren Kingsley ve Ahmet Yakak'ın ise bir ay sahalardan uzak kalacağı bilgisini veren Demirbakan, ne olursa olsun maça 11 kişiyle çıkacaklarını ve puan savaşı için 11 kişinin yeterli olduğunu sözlerine ekledi.

Kırmızı-siyahlıların savunmasında görev yapan Hasan Yaşar ise Adanaspor maçını kazanmaktan uzak olmadıklarını ve 3 puanı alabileceklerini kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle kendilerine geldiklerini ifade eden Yaşar, bu galibiyete ihtiyacı olduklarını ve kazandıkları için mutluluk duyduklarını belirtti.

Bu arada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında takımının ilk golünü 26'ncı saniyede rakip ağlara gönderen TKİ Tavşanlı Linyitsporlu Ferhat Çulcuoğlu'nun, bu sezon Bank Asya 1. Lig'de şimdiye kadar atılan en erken golün sahibi olduğu ifade edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...