5 Temmuz 2012 Perşembe

Hakan Çevik Linyitspor'da..

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Spor Toto 2. Lig ekibi Bozüyükspor'dan Hakan Çevik'i transfer etti.




Stoper mevkisinde oynayan Çevik, kulüp tesislerinde, TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Zafer Atalay, Teknik Direktör LeventDevrim ve Genel Kaptan Erhan Sarıgöl'ün katılımıyla düzenlenen törende, kendisini ikiyıllığına Kütahya temsilcisine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Atalay, tören sonrası yaptığı açıklamada, Çevik'ingenç ve başarılı bir futbolcu olduğunu söyledi. Onu, Devrim'in onayını alarak transfer ettiklerini belirten Atalay, ''Stoper olmasına rağmen gol atma yeteneğine sahip bir futbolcu. Bize, kendini ispat etmek isteyen oyuncu lazım. Hakan Çevik de böyle biri ve geleceğinden umutluyuz'' dedi.

Devrim de, Çevik'in geçen sezon Bozüyükspor'da iyi bir performans gösterdiğini anlatarak, onun birkaç maçını takip ettiklerini dile getirdi. Çevik'i, takımdan ayrılan Ahmet Yakak'ın boşluğunu doldurmak amacıyla aldıklarını kaydeden Devrim, bir stoper daha transfer edeceklerini söyledi.

Sarıgöl ise Hakan Çevik'in Bank Asya 1. Lig tecrübesi olduğunu bildirerek, ''Takımımıza yararlı olacak, hedefleri olan bir oyuncudur. Takımımızın geleceği bakımından önemli bir işe imza attığımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Bolu'da 1988 yılında doğan Hakan Çevik, futbola 2001 yılında Yeniçağa takımında başladı. Boluspor'un altyapısında 3 yıl görev yaptıktan sonra (A) takıma yükselen Çevik, sırasıyla Bilecikspor, Çanakkale Dardanelspor, Şanlıurfaspor ve Bozüyükspor formalarını giydi. Çevik, Spor Toto 2. Lig'de 69, Spor Toto 3. Lig'de 47, Bank Asya 1. Lig'de 17, A2 Ligi'nde 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir olmak üzere toplam 137 maçta oynadı ve 8 gol kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...