5 Temmuz 2012 Perşembe

Metin Erol Linyitspor’da

TKİ Tavşanlı Linyitspor, Spor Toto 2. Lig'de yer alan Körfez Futbol Kulübü'nün kalecisi Metin Erol'u transfer etti.



Körfez Futbol Kulübü kalecisi Metin Erol, yaptığı açıklamada, Kütahya temsilcisi ile iki yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.

Hedefleri doğrultusunda TKİ Tavşanlı Linyitspor'a transfer olup bir üst lige geçiş yaptığını belirten Erol, burada çok çalışıp başarılı olmayı amaçladığını bildirdi.

Yeni takımını daha önce takip ettiğini belirten Erol, ''Transferim öncesi hem Kulüp Başkanımız Zafer Atalay hem de Kulüp Genel Kaptanımız Erhan Sarıgöl ile görüşmelerimiz oldu. Sıcak ve samimi bir ortam vardı. Beni etkileyen olgulardan biri, bu içten davranışlardı. Bu kulüpte bir aile ortamı olduğunu gördüm'' dedi.

İzmit'te 1987 yılında doğan Erol, futbola Yeniköy Belediyespor'da başladı. Kocaelispor'un altyapısına geçerek 2005'te profesyonel olan Erol, Gölcükspor ve Orhangazi Gençlerbirliği takımlarında da oynadı. Erol, son olarak geçen sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Körfez Futbol Kulübü'nün kalesini 26 maçta korudu. Kaleci, ikisi Spor Toto Süper Lig, 31'i Bank Asya 1. Lig, 58'i Spor Toto 2. Lig, 29'u Spor Toto 3. Lig, biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere şimdiye kadar toplam 121 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...