14 Şubat 2013 Perşembe

"Her hafta final oynuyoruz"

Ümit Erol Tok, oynadıkları her maçın final niteliğinde olduğunu söyledi.



TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, futbolcularının her şeyin farkında olduğunu ve  ligde kalma yolunda her hafta bir final karşılaşması oynadıklarını söyledi.
Geçen hafta deplasmanda Denizlispor ile yaptıkları maçı kazandıklarını, bundan sonraki maçlarda da kazanmak için oynayacaklarını dile getiren Tok, "Oyun içindeki değişiklikleri, beraberliği kurtarmak değil, hücum için  yapıyoruz. Bu anlayış bize olumlu şeyler kazandırdı. Denizli'de önemli olan 3 puanı almaktı ve bunu başararak Tavşanlı'ya döndük. Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu oynayamadık ama ikinci yarıda istediğimizi sahaya yansıtarak hedeflediğimiz sonucu aldık. Bundan sonra galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İnşallah istediğimiz sonuca ulaşırız. Denizlispor maçından önce ligde kalmak için 19 puana ihtiyacımız olduğumuzu söylemiştik. Şimdi 16 puanımız kaldı. Torku Konyaspor'u da yenip bu puanı 13'e düşürmeyi hedefliyoruz. Şu andaki hedefimiz, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. En iyi neticeleri alıp, ligde kalma yolunda önemli adımlar attıktan sonra ortam neyi gerektiriyorsa hedefimizi buna göre ayarlayacağız" şeklinde konuştu.
Tok, Torku Konyaspor maçına, Tunçbilek beldesindeki kulüp tesisleri ile Tavşanlı Ada Stadı'nda yaptıkları günde iki antrenmanla hazırlandıklarını anlatarak, sakatlığı devam eden kaleci Yavuz Eraydın'dan yoksun olarak yeşil-beyazlı ekibin karşısına çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...