10 Şubat 2013 Pazar

Tavşanlı Ferhat'la güldü!

PTT 1. Lig'de Denizlispor'a misafir olan Tavşanlı Linyitspor, rakibini 1-0 mağlup etti.


PTT 1. Lig'in 21. haftasında Denizlispor ile Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı 1-0 Tavşanlı kazandı.

Kırmızı-Siyahlı misafir ekip, ilk yarısı golsüz tamamlanan mücadelenin 65. dakikasında Ferhat Çulcuoğlu'nun golüyle öne geçti. Bu dakikadan sonra her iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca Tavşanlı maçı 1-0 kazandı.

Tavşanlı Linyitspor bu sonuçla puanını 22'ye çıkarırken, düşme potasında biraz da olsa nefes aldı. Kırmızı-Siyahlı ekip, 5 müsabaka sonra galibiyet aldı. Ev sahibi Denizlispor ise 24 puanda kalırken, sahasında 5 karşılaşma aradan sonra yenildi.
 
DENİZLİSPOR-TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 0-1
Stat:
 Atatürk 
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serdar Akçer, Mehmet Kısal
Denizlispor: İsmail Şahmalı, Veli, Üstün, Berkay Can, Kingsley Olajuyigbe, İsmail Haktan (Dk. 79 Ariel Ngueukam), Onur (Dk. 90 Mert), Süleyman, Ahmet Burak, Hüseyin, Atahan
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Metin, Ferhat, Murat Özavcı, Bilal, Mesut, Mehmet Besler, Murat Yılmaz (Dk. 72 Mehmet Ayaz), Shala (Dk. 84 Gökhan), Agbetu, Hakan (Dk. 46 Deniz), Sakıb 
Gol: Dk. 65 Ferhat (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Süleyman, Dk. 71 Kingsley Olajuyigbe, Dk. 76 İsmail Haktan, Dk. 85 Berkay Can (Denizlispor), Dk. 30 Bilal, Dk. 36 Shala (TKİ Tavşanlı Linyitspor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...