5 Kasım 2010 Cuma

Akçay: "Puan veya puanlarla dönebiliriz"

Akçay: "Puan veya puanlarla dönebiliriz"

Ligde son 4 haftayı 3 galibiyet ve 1 beraberlikle kapatıp yenilgiyi unutan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, beklediklerini sahaya yansıtmaları halinde deplasmanda lider Denizlispor ile yapacakları maçtan puan veya puanlarla dönebileceklerini bildirdi..



Kırmızı siyahlı ekibin, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde onarımı süren Ada Stadı'ndaki sabah antrenmanı, teknik direktör Mustafa Akçay ve yardımcılarının gözetiminde gerçekleşti.

Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan takım, ısınma hareketleri sonrası idmanı çift kale maçla tamamladı. Taraftarlar, antrenman sonrası futbolculara baklava ikram etti.

Teknik Direktör Akçay, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, güçlü oyunculardan kurulu olan Denizlispor'un maçın favorisi olduğunu söyledi.

Namağlup Denizlispor'un, karşılaşmanın sonucu değiştirebilecek oyuncuları bulunduğuna dikkati çeken Akçay, şöyle konuştu:

''Biz de son dönemlerde çıkış halinde olan bir takımız. Umarım Denizlispor maçı bu çıkışımızın optimal seviyesini yansıtan bir maç olur. Öyle olursa müsabakanın bir tarafından tutabiliriz. Bu da bize puan veya puanlar getirebilir. Cezalı veya sakat oyuncumuz yok, tam kadro halinde hem ruhsal hem de fiziksel olarak bu müsabakaya hazırlanıyoruz. Beklediklerimizi sahaya yansıtabilirsek Denizli deplasmanından puan veya puanlarla dönebiliriz. Üç ihtimalli bir maç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ama ibre daha çok Denizlispor'dan yana. Futbolda bazen beklenmeyen sonuçlar, sürprizler olabiliyor. Umarım biz de bu hafta o beklenmedik sürprizlerden birini yaşarız.''

Genel Kaptan Murat Eran da geçen hafta sonu elde ettikleri 2-0'lık Karşıyaka galibiyeti ve takımın üst seviyedeki form düzeyinin, Denizlispor maçı öncesi avantaj olduğunu belirtti.

Takım Kaptanı Abdi Aktaş, son haftalardaki yükselen form grafiğini devam ettirmek istediklerini ifade ederek, ''4 haftadır çok iyi bir çıkışımız var. Bizden güçlü kadroya sahip takımları yeniyoruz. Denizlispor'un mağlubiyeti yok ama inşallah biz ilk mağlubiyeti tattıracağız'' dedi.

Futbolculardan Cemil Adıcan ise son 4 haftada 10 puan kazandıklarını anımsatarak, bu başarılı tabloyu sürdürmek için Denizli'den puan ya da puanlarla dönmek istediklerini kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...