3 Kasım 2010 Çarşamba

Horoz liderliği sürdürmek istiyor..

Horoz liderliği sürdürmek istiyor..

Ligin 11. haftasında kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u konuk edecek olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor..



Denizlispor, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Geçen hafta Adanaspor deplasmanından golsüz berabere ayrılarak bir puan alan Yeşil-siyahlılar, son haftaların çıkış gösteren takımı TKİ Tavşanlı Linyitspor'u yenerek kaybedilen puanları telafi etmeyi hedefliyor.

21 puanla liderliğini sürdüren ve en yakın rakibi Orduspor'la arasındaki puan farkı 2'ye düşen Denizlispor, hazırlıklarını teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürüyor. Sakatlıkları bulunan Fatih Yiğen ve Güray'ın dışında eksik bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte, kart cezalısı olduğu için Adanaspor maçında forma giyemeyen kaptan Levent Kartop TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında takımdaki yerini alacak.

Adanaspor karşısında alınan bir puanın önemli olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Geride kalan maçları unutup bir sonraki maça konsantre olmamız gerekiyor. Rakibimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Ligde alınan sonuçlara bakıldığında hiç bir rakibin küçümsenmemesi gerektiği ortaya çıkıyor. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ciddi çalışarak kazanmak için sahaya çıkacağız. İyi futbolla galip gelerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...