6 Mayıs 2012 Pazar

Takım Otobüsünü Taşladılar !


Bank Asya 1. Lig'in 33. haftasında oynanan Kasımpaşa-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından olaylar çıktı.




Maç sonrası Kasımpaşa taraftarları konuk ekip TKİ Tavşanlı Linyitspor'un takım otobüsünü taşladı.

Kasımpaşa ile TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında Kasımpaşa Recep Tayyip ErdoğanStadı'nda oynanan ve ev sahibi Kasımpaşa'nın rakibine 1-0 yenildiği maçın ardından olaylar yaşandı.

Takımlarının yenilgisini hazmedemeyen bazı taraftarlar, protokol ve basın tribününün olduğu bölüme tribünlerden söktükleri koltukları fırlattılar. Bu sırada bazı taraftarlar da, saha içerisinde ligde kalmalarını kutlayan TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolculara saldırmak istedi. Güvenlik güçleri taraftarlara müdahale ederek olayların büyümesini engellediler.

-Otobüs taşlandı-
Maçın ardından bir grup taraftar ise stat çıkışında bulunan konuk ekip TKİ Tavşanlı Linyitspor'un takım otobüsünü taşladı. Olaylarda yaralanan kimse olmazken, takım otobüsünde maddi hasar meydana geldi.

Polis, takım otobüsünün etrafında geniş güvenlik önlemleri alarak yeni saldırılar olmasını önledi.

-Maç içerisinde de gerginlik-
İki takım arasında oynanan kritik karşılaşma içerisinde de olaylar yaşandı. Mücadelenin 39. dakikasında konuk ekibin Mesut'un kullandığı frikikten attığı gole sevinen yardımcı antrenör Ercüment Şahin'e, Kasımpaşalı bazı yöneticiler tepki gösterince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Her iki takım idarecilerinin de araya girmesiyle olay büyümeden önlendi.

Mücadelenin 68. dakikasında ise Kasımpaşa taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddeler TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolu Kingsley'e isabet etti.

Taç çizgisinde bulunan Kingsley yavaş hareket edince arkasında bulunan Kasımpaşa taraftarlarının bulunduğu tribünlerden kendisine tepki gelmeye başladı.

Bu sırada atılan bir yabancı madde Kingsley'e isabet edince oyun yaklaşık 3 dakika durdu. Kingsley'nin tedavisi sürerken ise bir taraftar sahaya girerek TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolculara saldırmak istedi. Ancak güvenlik güçleri saldırgana müdahale ederek etkisiz hale getirdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...