6 Mayıs 2012 Pazar

Tavşanlı'nın 'Paşa' keyfi!

Bank Asya 1. Lig'de 33. hafta mücadelesinde hem zirveyi hem de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Tavşanlı Linyitspor güçlü rakibi Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek kümede kalmayı garantilerken zirve mücadelesi veren Kasımpaşa ise ağır bir yara aldı.





Bank Asya 1. Lig'de 33. hafta mücadelesinde hem zirveyi hem de alt sıraları yakından ilgilendiren maç Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynandı.
Kasımpaşa karşılaşmaya Tolga, Hüseyin, Barış, Robledov, Ali, Özgür, Sarmov, Hüseyin, Murat, Adem, Gökhan 11'iyle başlarken konuk T. Linyitspor, Yavuz, İsmail, Serkan, İbrahim, Ahmet, Ferhat, Mesut, Emrah, Mehmet, Abdi ve Kingsley 11'iyle sahadaki yerini aldı.
Karşılaşmanın ilk 30 dakikası karşılıklı ataklarla geçilirken iki takımda bu dakikaya kadar aradığı golü bulamadı. 30. dakikada itibaren oyunu rakip alan yıkan konuk ekip Tavşanlı Lıinyitspor aradığı golü 39. dakikada Mesut ile buldu. Müthiş bir gole imza atan Mesut takımını 1-0 öne geçirdi.
Beraberlik için için rakip kaleye yüklenen Kasımpaşa yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve mücadelenin ilk yarısı konuk Tavşanlı Linyitspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Kasımpaşa üst üste rakip kalede gol aramaya başladı. Aradığı golü bir türlü bulamayan Kasımpaşa zaman zaman kalesinde kontra ataklar sonucunda tehlike anlar yaşadı.
68. dakikada yaşanan olaylar nedeniyle mücadele kısa bir süre durmak zorunda kaldı. Olayların yatışmasının ardından maç kaldığı yerden tekrar başladı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Mesut'un 39. dakikada attığı golle 1-0 Tavşanşlı Linyitspor üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Tavşanlı Linyitspor puanını 40'a çıkararak ligin bitmesşne 1 hafta kala kümede kalmayı garantilerken ev sahibi Kasımpaşa ise zirve yolunda ağır bir yara alarak haftayı 58 puanla 4. sırada tamamladı.

KASIMPAŞA: 0 - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 1
Stat:
 Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Adil Sinem, Serkan Akal
Kasımpaşa: Tolga, Özgür, Barış  (Dk. 43 Ferdi ), Robledo, Hüseyin Yoğurtçu, Sarmov, Murat Akın, Hüseyin Kala, Ali Bilgin  (Dk.46 Azar Karadaş ), Gökhan Güleç  (Dk. 60 Dimitrov ), Adem Büyük
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Yavuz, İsmail, Ferhat, Mesut  (Dk. 90 2 Murat ?), Emrah, Abdi, Mehmet Besler  (Dk. 68 Şener ), Serkan Özsoy, Kingsley  (Dk.85 Emre Okur ), İbrahim Yavuz, Ahmet Yakak
Gol: Dk. 39 Mesut (TKİ Tavşanlı Linyitspor) 
Sarı kartlar: Dk. 6 Serkan Özsoy, Dk. 17 Emrah Dağ, Dk. 41 Kingsley, Dk. 73 İbrahim Yavuz, Dk. 90 Abdi (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 29 Barış, Dk. 56 Robledo, Dk. 89 Hüseyin Kala, Dk. 90 Hüseyin Yoğurtçu (Kasımpaşa)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...