21 Mayıs 2010 Cuma

Akçay: "Renk katmayı amaçlıyoruz"

2. Lig 1. Klasman Grubu'nu 1. sırada tamamlayarak, Bank Asya 1. Lig'e yükselme maçları oynamaya hak kazanan ve Adana Demirspor ile eşleşen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, Play-Off'un en tecrübesiz takımı olduklarını ve yükselme maçlarına renk katmayı amaçladıklarını söyledi.



Akçay, yaptığı açıklamada, ligde kalma hedefiyle başladıkları grubu lider tamamlayarak büyük bir başarı kazandıklarını ifade etti.

Sezon sonunda ulaştıkları 61 puanın, memleketi Trabzon'un plaka numarası olmasını ''güzel bir rastlantı'' diye niteleyen Akçay, şöyle konuştu:
''Lige başlarken amacımız kümede kalmaktı, ancak sonradan farklı bir hale geldi. Play-Off'un en tecrübesiz takımı olduğumuzu biliyoruz, amacımız Play–Off'a renk katmak. Tüm takımlara saygı duyuyoruz. Umarım maçlar güzel ve centilmence geçer. Bana göre Play-Off'un favori takımları, Eyüpspor ve Türk Telekomspor. Camiamız bu sezon çıtayı yüksek tutmuştur. Bundan sonra takıma çok daha sahip çıkmalıyız. Umuyorum en kısa sürede takımımız Bank Asya 1. Lig'e çıkacaktır.''

Akçay, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve taraftarıyla Bank Asya 1. Lig'i hak ettiğine inandığını dile getirerek, ''Bütün Play-Off takımlarına başarılar diliyorum, hak eden Bank Asya 1. Lig'e çıksın'' dedi.

1 yorum:

  1. BAŞKANIM EN TECRÜBESİZ TAKIM BİZİZ DEMİŞSİNİZ AMA BU İŞ YÜREK İŞİ BİZİM YÜREĞİMİZ SİZİNLE YÜREKTEN OYNAYIN ALALIM BU FİNAL MACINI

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...