25 Ocak 2011 Salı

Tavşanlı'dan 2 transfer..

Tavşanlı'dan 2 transfer..

TKİ Tavşanlı Linyitspor, Sper Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespo'un genç oyuncusu Hasan Ali Durtuluk ve Kartalspor’un büyük umutlarla sezon başı aldığı Nigeryalı Debola Daniel Ogunseye ile anlaştı..



Altay galibiyetinin morali ile Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına neşeli başlayan Kütahya temsilcisinde iki yeni transfer Çarşamba günü takımla çalışmalara başlayacak.

Kulüp Genel Kaptanı Murat Eran Çarşamba günkü idmana Süper Toto Süper Lig ekibinden aldıkları Hasan Ali Durtuluk ve Kartalspor’dan transfer ettikleri Debola Daniel Ogunseye’nin katılacağını söyledi.

Trafnsfer çalışmalarının son ana kadar devam edeceğini dile getiren Eran “Bizim amacımız hocamızın da dediği gibi hem lige renk katmak hem de bu ligde kalıcı olmak” dedi.

Yeni transferlerin yarın Kütahya’ya geleceğini söyleyen Eran "İmzalar atıldıktan sonra bu iki sporcumuzda Mersin İdmanyurdu maçı için forma savaşına girecek' dedi.

Hasan Ali Durtuluk kimdir?
1989 doğumlu olan Durtuluk spor hayatına Eroğluspor’da başladı. 1999 yılında amatör lisansının çıkarıldığı bu kulüpten daha sonra sırası ile Damlaspor, Büyükşehir Belediye, Oyak Renault ve son kez yine İstanbul Büyük Şehir Belediyespor’da top koşturdu.
2 kez U-19 özel maçlarında milli forma şansı bulan genç sporcu kariyerinde 10 kez gol sevinci yaşadı. Hasan Ali Türkiye kupasında 2, 3. Lig müsabakalarında 22, A2 Mğsabakalarında 28 Süper Ligde ise 18 kez forma şansı buldu ve Süper Lig’de 2 golü bulunuyor.

Debola Daniel Ogunseye kimdir?
1988 doğumlu olan Nijerya asıllı Debola Daniel Ogunseye, Türkiye macerasına Kartalspor ile başladı. Bank Asya 1. Ligi'nde bu sezon 11 maçta forma şansı bulan Ogunseye, 11 kez sarı 1 kez de kırmızı kart ile cezalandırıldı.
Hırçınlığı ile bilinen siyahi oyuncu 942 dakika kaldığı sahalarda gol ile tanışamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...