18 Haziran 2011 Cumartesi

Kaleye 2 Transfer Birden

Tavşanlı Linyitsporumuz’da 2 kaleci transferi birden yapıldı.Geçen sezon kalemizde başarılı performans sergileyen Oğuz Dağlaroğlu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.Bu yeni iki transferin yapılması oğuzun gideceği yönünde ihtimalleri güçlendiriyor.

FEVZİ TUNCAY Kimdir?
14 Eylül 1977 Muğla doğumlu Türk millî futbolcu. 2010-2011 sezonunda Giresunspor’da forma giymiştir.
Kulüp takımları kariyeri
Amatör Kariyeri Datça Belediyespor’da geçen Fevzi Tuncay, Muğlaspor tarafından beğenilmişti.Muğlaspor’da profesyonellikle tanışan Fevzi, 1995′te Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş’ta henüz genç olmasına karşın kaleyi teslim aldı ve burada Avrupa kupalarında da forma giydi; ancak kalesinde gördüğü hatalı goller sonucu, Beşiktaş’la yolları ayrıldı ve Gaziantepspor’da yarım sezon oynadı. Bundan başka Malatyaspor’un iki, Samsunspor ve Vestel Manisaspor’un da birer sezon kalesini korudu. 2008 yılının ikinci devresinde Fethiyespor’a transfer olan Fevzi bu takımda sadece bir maçta oynadı .En son 2008-2009 sezonunun devre arasında Bank Asya 1. Lig’de Diyarbakırspor’a transfer olmuştur ve Diyarbakırspor’la yeniden Turkcell Süper Lig’e çıkmıştır.2009/2010 ara transfer sezonunda Kocaelispor’a transfer olmuştur. 2010-11 sezonunda Giresunspor’a transfer olmuştur.
Millî takım kariyeri
Ayyıldızlı formayı da giyen Fevzi Euro 2000′de Millî kadroda yer aldı.7 si A milli olmak üzere 57 kez Milli formayı giymiştir.

ULAŞ GÜLER Kimdir?
8 Nisan 1980 doğumlu .Muğlaspor,Marmarisspor,Hacettepe ve son olarakda Gençlerbirliği forması giymişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...