10 Haziran 2011 Cuma

Tavşanlı hocasını buldu !


Tavşanlı hocasını buldu..
Demirbakan, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde düzenlenen törende, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un devamlılığı olan bir kulüp olduğunu bildirdi.

Uzun yıllardır futbolun içerisinde olduğunu ve devamlılığı olmayan birçok kulüp bulunduğunu belirten Demirbakan, şöyle konuştu:
''TKİ Tavşanlı Linyitspor, kısa bir dönem içerisinde amatör kümeden Spor Toto 3. Lig'e yükseldi. Oradan Spor Toto 2. Lig'e ve son olarak Bank Asya 1. Lig'e çıktı. Burada Spor Toto Süper Lig'e yükselme maçlarında play-off'ta elendi. Camianın bazı kazanımları elde etmesinin ardındaki gerçek, disiplinli bir kulüp anlayışı ve kurumsallaşmanın olmasıdır. Futbolda olması gereken olayların yaşanmışlığı, uyumlu ortak fikirlerle çalışacağımız bir kulüp izlenimi veriyor. Anlaşmanın sebebi de bu etik değerlerdir.''

Demirbakan, kalacak ve gidecek futbolcuları belirleyip ona göre transfer stratejisi oluşturacaklarını ifade ederek, ''Bir yıl önce netice olarak başarılı olmuş bir takım var. Belki geçen sezon olduğu kadar başarı olamayız ama izleyicilere heyecan, zevk veririz. Futbol anlayışım, önce iyi futbol, sonra neticedir'' dedi.

Geçen sezon Altay'ı çalıştırırken, TKİ Tavşanlı Linyitspor için ''Bu takımın bir atanı, bir de tutanı var'' dediğini hatırlatan Demirbakan, Altay'da kalede ve forvette iki iyi oyuncuya sahip olsa sezonu farklı bir konumda bitirebileceklerini söyledi. TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Oğuz Dağlaroğlu'nun son haftalarda üç maç oynamadığını ve onun yerine forma giyen kalecinin 9 gol yediğini anımsatan Demirbakan, bu durumda kendisinin haklı çıktığını anlattı.

Kulüp Genel Kaptanı Murat Eran ise kendilerini tercih ettiği için Demirbakan'a teşekkür etti. Demirbakan'ın futbolda büyük bir firma olduğunu dile getiren Eran, ''Hocamız bu takımı benim kadar iyi tanıyor. Onun dediği gibi futbol felsefesini değiştirmemiz lazım. Hep geride ve savunmaya dönük bir futbolla başarı gelmeyebilir. Önde oynamamız gerekir ve bunu yaparken kaliteli, iyi oyunculara ihtiyacımız var'' diye konuştu.

Daha sonra, Demirbakan ve kulüp yöneticileri sözleşmeyi imzaladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...