10 Haziran 2011 Cuma

Musatafa Akçay 1461 Trabzon'da !

Linyitspor'un eski teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçen sezon 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan 1461 Trabzon takımı ile anlaşmaya vardı.


Linyitspor'un eski teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçen sezon 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan 1461 Trabzon takımı ile anlaşmaya vardı.

2009-2010 sezonunun devre arasında kırmızı siyahlıların başına geçen Akçay, 2010-2011 sezonu sonrasında, Kütahya temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılmıştı.

Ayrılık sonrasında gelen teklifleri değerlendireceğini ifade eden Akçay, 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon takımından gelen teklife "evet" dedi. Kulübün ekonomik yapısının, Linyitspor'a benzediğini söyleyen Akçay, hedeflerinin, en geç 3 yıl içinde Bank Asya 1. Lig'e çıkmak olduğunu belirtti.

Akçay, "Uzun bir aradan sonra, memleketim Trabzon'a dönmüş bulunmaktayım. En başta, aileme daha yakın olmak mutluluk verici. Yeni kulübümüzün ekonomik şartları, Linyitspor'unkine benziyor ancak ciddi bir atak var ve bu atakla yepyeni bir yapılanma projesini benimsemiş vaziyetteler. Bu durum da bize daha fazla şevk ve başarma isteği veriyor;" dedi.

Linyitspor'un yeni teknik direktörü Coşkun Demirbakan'a da başarılar dileyen Akçay, "Umarım hayırlısı olur. Coşkun Hoca, idealist ve takımı daha ileriye götürme arzusunda olacaktır. Dilerim, herşeyin en iyisi Linyitspor için gerçekleşir. Tavşanlı'dan ayrıldık ama kalbimizin bir parçası hep kırmızı siyahlılar için atacaktır. Sonuç olarak, o kulübe verdiğimiz bir emek; tüm halk ve camia olarak desteğimiz var. Ben Trabzonluyum ancak "Tavşanlılıyım" demek bana gurur verir. Linyitspor, Tavşanlı halkının olduğu kadar bizim de takımımız ve gerektiğinde her türlü bilgi alışverişini yapmak ve yardım etmek konusunda seve seve hazırız." dedi.

kutahyaninsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...