13 Eylül 2011 Salı

Abdi: “Çok Üzgünüm”

Sakaryaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan KaptanAbdi Aktaş, “buraya galibiyet için gelmiştik ama olmadı. Penaltıyı kaçırdığım için üzgünüm” dedi.


Golü bulmaları dahilinde, farklı bir skorla 3 puanı alabileceklerine değinen Abdi, “Bence iyi futbol oynadık. Penaltıyı atabilseydim, buradan yüzü gülerek ayrılabilirdik. Bunun için gerçekten üzgünüm. Mücadele eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve hepsinden özür diliyorum. Umarım bunu telefi ederiz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olup, yine lige damga vuracağımızı düşünüyorum.” dedi.

İsmail Dinler: “Her zaman İddialıyız”

Linyitspor’un başarılı savunma oyuncusu İsmail Dinler, iyi oynadıkları bir maçta kaybettiklerini söyledi.

Rakiplerinin duran topları iyi kullandıklarını bildikleri halde duran toptan gol yediklerinin altını çizen İsmail, “Kendi hatamızla topu ağlarımızda gördük. Deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynadık ve mücadele ettik. Evet, penaltı kaçırdık ama kaptanımızın bu kadar üzülmesine gerek yok. Futbolun doğasında olan bir durumu yaşadık; hepsi bu. Önemli olan oyun ve mücadele idi. Bir nebze de olsa istediğimizi aldık. Bucaspor maçında bu maçı unutturacak skoru elde etmek istiyoruz;” dedi.

Takımın adaptasyon sorunu olduğunu ve bu durumu yavaş yavaş atlattılarını anlatan Dinler, “Aslına bakarsanız takım olarak gayet iyiyiz. Geçen sene 7. haftada açılmıştık, bu sene de 2. haftada açılırız. Yavaş yavaş ağırlığımızı koyacağız ve her zaman iddialıyız.” dedi.

kutahyaninsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...