13 Eylül 2011 Salı

Akyüz’den Vefa Örneği !

2010-2011 sezonunda; Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor’da fırtınalar estiren ve sezon sonunda Beşiktaş’a transfer olan Mehmet Akyüz, Linyitspor taraftarını unutmadı.
 
 
Beşiktaşlı futbolcu, memleketi olan Adapazarı’nda oynanan Bank Asya 1. Lig, Sakaryaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını izlemeye geldi. Müsabakanın devre arasında, tribünler inerek stadın girişine gelen Akyüz, misafir tribününde takımlarını destekleyen TKİ Tavşanlı Linyitspor’un tribünlerine geçti ve orada; eski takımının seyircisiyle kucaklaştı.
Bu jest karşısında kayıtsız kalmayan Tavşanlılı taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde Mehmet Akyüz’e sevgi gösterisinde bulundu. Birlikte fotoğraf çektiren seyirciler, alkışlar eşliğinde Akyüz’ü uğurladı.

Şu an Beşiktaş formasını giyen Mehmet Akyüz, 2010-2011 sezonunda; TKİ Tavşanlı Linyitspor’a gelmiş ve attığı gollerle tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı. Sezon sonunda, birçok takımın kancayı taktığı Akyüz’ü, Galatasaray ile mücadele eden Beşiktaş kapmıştı ve bu futbolcuyla 4 yıllık kontrat yapmıştı.
 
kutahyaninsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...