28 Eylül 2011 Çarşamba

Demirbakan: "Diğer maçlardan hiçbir farkı yok.."


Demirbakan, art arda aldıkları Bucaspor ve Konyaspor galibiyetleriyle iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, ''Kartalspor maçının bizim için diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Kendi oyunumuzu oynayıp üç puanı kovalayacağız'' dedi.

Demirbakan, Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde bulunan kulüp tesislerindeki idman sonrası yaptığı açıklamada, önceki gün deplasmanda Konyaspor'a karşı iyi oynayarak kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ligde ayakta kalabilen her takımın hem içeride hem de dışarıda galip gelebileceğine dikkati çeken Demirbakan, Kartalspor'un, işini ve araştırmayı seven genç teknik direktöre sahip disiplinli bir takım olduğunu anlattı. Demirbakan, oyun ve antrenman disiplini iyi olan Kartalspor'a karşı zorlanabileceklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Art arda aldığımız Bucaspor ve Konyaspor galibiyetleriyle iyi bir hava yakaladık. Kartalspor maçının bizim için diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Kendi oyunumuzu oynayıp üç puanı kovalayacağız. Şu anda ben takımımı tanımaya çalışıyorum. Futbolcularım da birbirlerini tanımaya çalışıyor. Kolay değil, iki aydır birlikte çalışıyorlar ve birbirlerine alışma sürecindeler. Bu süreci biraz hızlı geçiyoruz. Bunda, Tavşanlı küçük bir şehir olduğu için tesislerimiz ve evlerinin birbirlerine yakın olması da önemli bir etken. Onun için diğer takımlardan konum itibariyle daha iyiyiz.''

İleri uçtaki oyuncularının bazı net gol pozisyonlarını değerlendirememesine de değinen Demirbakan, pozisyona girdiklerini, ancak topu ağlarla buluşturma bakımından beceri olarak eksikleri bulunduğunu ve bunları gidermeye çalıştıklarını sözlerine ekledi. 

-KAYMAKAM HATİPOĞLU'NDAN BAKLAVA İKRAMI-
Kırmızı-siyahlıların antrenmanını izleyen Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.
Teknik Direktör Demirbakan ve futbolcularla bir süre sohbet eden Hatipoğlu, şöyle konuştu:
''Tavşanlı güzel bir yer, sizlere de kucağını açmış durumdalar. Sizlerle gurur duyan küçük bir Anadolu şehrindesiniz. Sadece Tavşanlı civarında değil, aynı zamanda Türkiye'nin her yerinde sempatizanları, taraftarları olan bir takımsınız. Şırnak'tan, Karadeniz'den tutun, ülkemizin dört bir yanından bize sürekli olarak bununla ilgili mesajlar geliyor. Bundan dolayı ben özel olarak sizlerle gurur duyuyorum. Üç haftada gösterdiğiniz başarı, cidden her türlü takdirin ötesinde. Konyaspor'a karşı aldığınız galibiyetini de büyük bir zevkle televizyondan izledim. İnşallah bundan sonra da aynı güzel başarılarda sizlerle hep birlikte oluruz.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...