11 Mart 2012 Pazar

Cengiz Seçsev dönemi sona erdi!

Linyitspor'da Cengiz Seçsev dönemi sona erdi..


Geçen sezon Mustafa Akçay'la büyük başarlar yakalayan Linyitspor bu sezona Çoşkun Demirbakan ile başladı.Teknik direktörün yanı sıra Geçen sezon ki kemik kadro bozulurken önemli isimler transfer edilmişti.
Çoşkun Demirbakan'la lige iyi bir başlangıç yapan Linyitspor oynadığı oyunla da taraftarını sevindiriyordu göze hoş gelen futbol herkesi memnun etmişti. İlk 5 haftada alınan 10 puanla herkes geçen sezonki  başarının tekrarlanacağını düşünüyordu. Arka  arkaya gelen puan kayıplarından sonra Çoşkun Demirbakan'a tepkiler çoğalırken artık oynanan futbolda kimseye keyif vermemeye başlamıştı. İlk devrenin son 4 maçınıda kaybeden Çoşkun Demirbakan ile yollar ayrılmış artık 2.devrenin planlanmasına başlanmıştı. Taraftar yönetimin kimi getireceğini düşünürken takımın başına flaş bir isim getirildi. Takımı 3.ligden 2.lige taşıyan Cengiz Seçsev takımın başına getirildi. Devre arasında Yavuz Eraydın, Ümit Tütünci gibi önemli isimleri transfer eden Linyitspor taraftarları Cengiz Seçsev ismini beğenmemişti. 2.devre başlamış Linyitspor oynadığı 3 karşılaşmadan da galip ayrıldı ve Bucaspor deplasmanda 7-2 yenerek bir rekora imza attı. Her ne olduysa o karşılaşmadan sonra Linyitspor oynadığı 6 maçtan sadece 1 puan çıkarırken diğer 5 karşılaşmada da 2-1 lik skorlarla mağlup oldu.

Bugün oynanan Güngörenspor karşılaşmasından herkes 3 puan beklerken ligin en zayıf takımı sadece 1 galibiyeti bulunan Güngörenspor'ada 2-1 kaybetmişti Linyitspor.

Maçın ardından istifasını veren Cengiz Seçsev dönemide kapanmış oldu. Yeni Teknik direktör için ismi geçen ise Ergün Penbe..3-4 güne belli olacak herşey..


Cengiz Seçsev yönetiminde Linyitspor:
K.Erciyespor - Linyitspor: 1-2
Linyitspor - Sakaryaspor: 1-0
Bucaspor - Linyitspor: 2-7
Linyitspor - Konyaspor: 1-2
Kartalspor - Linyitspor: 1-1
Linyitspor - Denizlispor: 1-2
Karşıyaka - Linyitspor: 2-1
Linyitspor - Ç.Rizespor: 1-2
Güngörenspor - Linyitspor: 2-1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...