18 Mart 2012 Pazar

Levent Devrim'in Açıklamaları..

Zorlu Giresunspor maçı sonrası Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade etti. 
 
 
Devrim, "Benim TKİ Tavşanlı Linyitspor'da bugün beşinci günüm. Geldiğimde takım üzerinde olumsuz bir hava olduğu belliydi. Arka arkaya gelen kötü sonuçlar futbolcularımızın moralini ve özgüven eksikliğini ortaya çıkartmış. Biz teknik ekibimle birlikte, kulüp yöneticilerimle birlikte takımı Giresunspor maçına nasıl sağlıklı bir şekilde hazırlamanın yollarını izledik. Bana göre Bank Asya'da en doğru oynayan bir takım vardı sahada. İyi oynayabilirsiniz, kötü oynayabilirsiniz; ama maçın stratejisi içerisinde en doğru oyunu oynayan bir takım vardı. Taraftarımızda takımımızı gayet güzel bir şekilde destekleyip, öne doğru ittiler.  Puan olarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşmış olduk. Bu durum bize biraz daha özgüven verecektir, biraz daha önümüzü açacaktır. Bir çiçek açmayla bahar gelmez. Linyitspor bana göre Giresunspor'da ki takımdır. Biraz zamana ihtiyacımız var.    

5 maç arka arkaya yenilen bir takım var. Böyle maçlarda kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. Öncelikli amaç ligde kalmaktır. Giresunspor maçında takım bir tane pozisyon vermedi. Ferhat ile Emrah bugün çok iyi oynadılar. Mehmet Besler'i oyundan aldım; çünkü çok yoruldu. Bir maçta hiç oyuncu değiştirmeyebilirsiniz bir maçta yirminci dakikada oyuncu değiştirebilirsiniz. Biz böyle düşündük. Her maçın stratejisi ve duygusu farklıdır" diye konuştu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...