9 Mart 2012 Cuma

Seçsev'den 3 puan parolası..

Bank Asya 1. Lig'de, deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, teknik direktör Cengiz Seçsev, hatalarını asgariye indirip artılarını kazanma adına çoğaltarak, İstanbul'dan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi..


 Seçsev yaptığı açıklamada, maçın hazırlıklarını, Karakova Semt Sahası'nda günde çift antrenmanla sürdürdüklerini bildirdi.

İsmail Dinler'in sarı kart cezası nedeniyle maçta forma giyemeyeceğini, hasta olan kaleci Yavuz Eraydın ile antrenmanda sakatlanan Ferhat Çulcuoğlu'nun oynayıp oynamayacağına daha sonra karar vereceklerini belirten Seçsev, şöyle konuştu:
''Geçtiğimiz haftalarda hatalarımızdan kaynaklanan yenilgilerimiz, bize puanlar kaybettirdi. Hatalarımızın bedelleri ağır oldu. Bu yüzden artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Kazanmaya odaklanarak çok iyi çalışıyoruz. Kazanma arzumuzu ve çalışmalarımızı sahaya yansıtmalıyız. Hatalarımızı asgariye indirip artılarımızı kazanma adına çoğaltarak, İstanbul'dan 3 puanla dönmek istiyoruz.''

Seçsev, İstanbul Güngörenspor'u kolay rakip olarak görmediklerini ve dirençli bir ekibe karşı mücadele edeceklerini dile getirerek, karşılaşmanın iki takım için de önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...