25 Mart 2012 Pazar

Tavşanlı Eli Boş Döndü..

 Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyerek çeyrek finale yükselen ve büyük sükse yapan Boluspor, ligde de haftayı karlı kapattı! Sahasında Tavşanlı Linyitspor'u Aydın'ın golüyle 1-0 mağlup eden kırmızı beyazlılar Play-Off yolunda altın değerinde 3 puan kazandı.


Bank Asya 1. Lig'de 27. haftaya en yakın takipçileri Erciyesspor ve Adanaspor'un 2 puan önünde 6. sırada giren Boluspor, Play-Off'un uzağında kalan Tavşanlı Linyitspor'u ağırladı.

Ligde üstüste 3 yenilgi aldıktan sonra hafta içinde Beşiktaş'ı Ziraat Türkiye Kupası'ndan eleyerek büyük sükse yapan kırmızı beyazlılar, lig için büyük önemi olan bu mücadeleyi de kazanmayı bildi.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın 61. dakikasında Aydın Çetin'in attığı golle 1-0 öne geçen Boluspor kalan dakikalarda üstünlüğünü korumayı bildi ve maçı bu skorla kazanmayı başardı.

Takipçilerinden Erciyesspor'un Akhisar'dan puansız dönmesi de Boluspor'un galibiyetini daha da değerli hale getirdi. 41 puana yükselen kırmızı beyazlılar, geçen hafta deplasmanda mağlup ettiği Erciyesspor ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı.
Son 8 haftadaki 6. yenilgisini alan Tavşanlı ise 31 puanda kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...