26 Ağustos 2012 Pazar

Tavşanlı son nefeste Samsun'dan puan çıkardı!

 Samsunspor, tamamen yenilenmiş kadrosuyla PTT 1. Lig'deki ilk maçında sahasında uzun süre galip götürdüğü maçta 90+3'te yediği golle 1 puana razı oldu.



Geçtiğimiz sezonun sonlarında Spor Toto Süper Lig'de son haftalara kadar ligde kalma mücadelesi vermesine rağmen düşmekten kurtulamayan Samsunspor, neredeyse tamamen yenilenmiş kadrosuyla PTT 1. Lig'deki ilk maçında uzun süre galip götürdüğü maçın 90+3. dakikasında yediği golle Tavşanlı Linyitspor ile 1-1 berabere kaldı.
Ev sahibi Samsunspor'da geçtiğimiz sezonki Süper Lig'den düşen takım kadrosundan sadece Hakan Arslan sahada yer alırken, diğer 10 isim ise yeni transferdi. Samsunspor'da Bursaspor'dan kiralanan Ahmet Arı cezası nedeniyle, diğer oyuncu Mehmet Sak ve Altay'dan transfer edilen Şenol Demirci ise henüz hazır olmadıkları için kadroda yer almadı.
Konuk Tavşanlı Linyitspor'da ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyordu.
Samsunspor'da teknik direktör Erhan Altın, kalede tecrübeli Soner Şahin'e şans verirken, savunmanın sağında Ozan Özkan, solunda Şaban Özel, ortada ise Lokman Gör ve Kere'yi sahaya sürdü. Önlerinde Turgay Gölbaşı, Erdem Şen ve Hakan Arslan üçlüsü, önlerindeki ikilide sağda 19 yaşındaki genç oyuncu Halil İbrahim, solda Musa Sinan Yılmazer ve hücumda tek forvet olarak da Adem Sarı yer aldı.
Tavşanlı Linyitspor'da ise kalede tecrübeli Yavuz Eraydın, savunmanın sağında bir başka tecrübeli isim İbrahim Yavuz, solunda Osman Fırat, defansın göbeğinde tecrübeli Serkan Özsoy ve Bilal Özdemir'e şans verdi. Bu oyuncuların önünde tecrübeli Özgür Yıldırım, Ferhat Çulcuoğlu ve Emrah Dağ, sağ önde Oktay Pop, sol önde tecrübeli bir başka isim Faruk Bayar, tek forvet olarak ise Ümit Tütünci oynadı.
Bir tarafta yepyeni bir Samsunspor, diğer tarafta ise geçen sezonki kadrosuna ilk onbirde 4 oyuncuyla fazla bozmayan Tavşanlı Linyitspor vardı.
Samsunspor'da gol umudu Adem Sarı, Tavşanlı Linyitspor'da ise Ümit Tütünci'ydi. İki oyuncuya da orta sahalarından ilk yarıda fazla destek geldiği görülmedi.
İlk yarının golsüz sona ermesi beklenirken, 44. dakikada Tavşanlı Linyitspor savunmasının hatasında topu bir anda önünde bulan Musa Sinan Yılmazer takımını 1-0 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya Tavşanlı Linyitspor iki oyuncu birden değiştirdi ve sol kanat oyuncusu Faruk Bayar ve orta saha oyuncusu Emrah Dağ kenara gelirken, sol kanat oyuncusu Mesut Saray ve forvet oyuncusu Eser Yağmur oyuna dahil oldu.
Ev sahibi Samsunspor ise ilk değişikliğini 67. dakikada yaptı forvet oyuncusu Adem Sarı'nın yerine bir başka forvet oyuncusu Mehmet Uğur Tülümen oyuna girdi. Bu değişiklikten 2 dakika sonra da golün sahibi Musa Sinan Yılmazer'in yerine 18 yaşındaki genç sağbek Canberk Aydın oyuna girdi.
Teknik direktörler hamlelerini yapıyordu ve Samsunspor'da Erhan Altın skoru korumaya çalışıyor, fırsatını bulursa da kontraataklarla gol arıyordu. Tavşanlı Linyitspor'da ise teknik direktör Levent Devrim beraberlik golü için hamlelerini yapıyordu.
Tavşanlı Linyitspor son değişikliğini 83. dakikada yaptı ve stoper Bilal Özdemir'in yerine 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu Abdi Aktaş oyuna girdi.
Samsunspor'da ise son değişiklik 90. dakikada yapıldı. Orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ın yerine savunma oyuncusu Aykut Topal oyuna dahil oldu.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+3'te, son 7 dakika oyuna dahil olan 37 yaşındaki Abdi Aktaş'ın kafayla ceza sahasına indirdiği pozisyonda topu önünde bulan golcü Ümit Tütünci yaptığı tek vuruşla skoru 1-1'e getirdi.
90+4'te Tavşanlı Linyitspor'da tecrübeli stoper Serkan Özsoy ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-0 Samsunspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

SAMSUNSPOR: 1 - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 1
Stat:
 19 Mayıs
Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu
Samsunspor: Soner, Mahamoudoy Kere, Lokman, Ozan, Şaban, Turgay, Hakan (Dk. 90 Aykut), Erdem, Halil İbrahim Pekşen, Sinan (Dk. 73 Canberk), Adem (Dk. 70 Uğur)
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Yavuz, Ferhat, Bilal (Dk. 81 Abdi), Emrah (Dk. 46 Eser), İbrahim Yavuz, Serkan, Oktay, Faruk (Dk. 46 Mesut), Özgür, Ümit, Osman
Gol: Dk. 44 Sinan (Samsunspor), Dk. 90 2 Ümit (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Kırmızı Kart: Dk. 90 3 Serkan (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Erdem, Dk. 50, Sinan, Dk. 74. Şaban (Samsunspor), Dk. 45 1, Dk. 90 3 Serkan (TKİ Tavşanlı Linyitspor) 

1 yorum:

  1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-0 Samsunspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

    YAZININ SONU BÖYLE BİTMİŞ :)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...