25 Ağustos 2012 Cumartesi

Ümit: “Üç Puanla Başlamak İstiyoruz”


TKİ Tavşanlı Linyitspor’un başarılı gol ayağı Ümit Tütünci, kolay gibi gözüken zor bir maça çıkacaklarını ancak herşeye rağmen sezona iyi başlamak istediklerini belirtti.






TKİ Tavşanlı Linyitspor’un başarılı gol ayağı Ümit Tütünci, kolay gibi gözüken zor bir maça çıkacaklarını ancak herşeye rağmen sezona iyi başlamak istediklerini belirtti. 

Ümit, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diledi. Ümit, “İnşallah, kazasız-belasız biz sezon geçiririz ve Linyitspor da sezonu, en iyi yerde bitirir;” dedi. 

Samsunspor’un kötü günler geçirdiğini ancak bu durumun aldatıcı olmaması gerektiğine dikkat çeken Ümit, “Samsunspor, köklü bir takımdır. Bu yüzden; içinde bulunduğu durumdan ötürü kolay bir maç geçireceğimizi düşünmenin doğru olmayacağı kanısındayım. Bence, üç ihtimalli bir maç olacak. Elbette, daha hazır gözüken, iskeletini kurmuş bir takım olarak gözüken taraf biziz ve bazı avantajlarımız var. İnşallah, bu avantajları skora yansıtarak yüzü gülen takım biz oluruz. Zor bir maç ama zor diye üç puan almak istemiyoruz anlamını da çıkartmayın. Üç puanı almak istiyoruz;” dedi. 

Yoğun ve yorucu bir hazırlık dönemi geçirdiklerini hatırlatan Ümit, kamp dönemindeki çalışmaların ilk meyvesini, Samsunspor maçında toplamayı ümit ettiklerini belirtti.  

Yeni transferlerle birlikte ileri uçta yeni bir yapıyla oynayacak Linyitspor’un gol yollarındaki etkili ayağı, Eser ve Oktay gibi isimlerle uyum sorunu yaşamadığını aktardı. Ümit, “Anlaşma konusunda pek sıkıntımız yok. Zaten, Eser ile daha önce aynı takımda forma giymiştim. Belki biraz daha zamana ihtiyacımız olabilir ama şu an için sahaya yansıyan futbol açısından problem yaşayacağımızı sanmıyorum. Futbolun dili, birdir. Doğru işleri yaptığımız sürece, takıma yeni katılan arkadaşlarımızla uyum sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum.” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...