24 Ağustos 2012 Cuma

Yeni Sezon Yeni Umut..

TKİ Tavşanlı Linyitspor, 1. Lig’deki üçüncü sezonunun ilk mücadelesini, deplasmanda; Süper lig mağduru Samsunspor karşısında verecek.


Yeni adıyla; PTT 1. Lig’in 2012-2013 sezonu, başlıyor. Geçen sezonda geçirdiği zor günlerin ardından lige tutunmayı başaran ve yeniden yapılanan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 1. Lig’deki üçüncü sezonunun ilk mücadelesini, deplasmanda; Süper lig mağduru Samsunspor karşısında verecek. 

Sezon öncesi kamp hazırlıklarını iki periyot halinde geçiren, önce Kızılcahamam ve sonrasında Kartepe’de çalışan Linyitspor, kadrosuna kattığı yeni isimlerle birlikte lig macerasına başlayacak.  

34 maçlık lig maratonunun ilk müsabakası için Samsun’a giden kırmızı siyahlılar, 2010-2011 sezonunda yükseldiği Süper Lig’de sadece bir sezon mücadele edebilen ve yeniden 1. Lig’e düşen Samsunpsor’a karşı, Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda ter dökecek. Sezon başında yaşadığı maddi-manevi sıkıntılardan dolayı bir hayli zor günler geçiren ve henüz sezona hazır olmadığı görülen Karadeniz ekibine karşı puan mücadelesi verecek olan Linyitspor, rakibinden en az bir puan kopartarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

Kadrosunda sakat futbolcu bulunmayan Linyitspor’da, kaptan Abdi Aktaş’ın idman eksiği bulunurken, yeni transferlerden Eser Yağmur’un da tam anlamıyla hazır olmadığı öğrenildi. 

25 Ağustos 2012, Cumartesi oynanacak müsabaka, saat 20.00’de başlayacak. Maçı, Deniz Ateş Bitnel (İstanbul), Esat Sancaktar (İstanbul) ve Fevzi Demirhan (İstanbul) yönetecek. Mücadele, 19.55’ten itibaren TRT 3 Spor’dan naklen izlenebilecek.

Öte yandan; ligin açılış maçı yine cumartesi günü oynanacak. Boluspor, Adana Demirspor’u, Bolu Atatürk Stadı’nda ağırlayacak. Karşılaşma, saat 16.00’da başlayacak. Sporseverler, bu maçı da TRT 3 Spor’dan naklen takip edebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...