22 Nisan 2010 Perşembe

28 YILLIK EMEKTAR HURDAYA AYRILDI !

28 YILLIK EMEKTAR HURDAYA AYRILDI !



Linyitspor ile neredeyse özdeşleşen 1982 model, Mercedes marka takım otobüsü, 28 yıllık takım macerasını noktalayarak emekliye ayrıldı.

İki hafta evveline kadar Linyitspor’un antrenman veya şehirler arası seyahatlerinde kullanılan 43 HT 563 resmi plakalı Mercedes marka otobüs, trafiğe çıkış izni alamadığı için hurdaya ayrıldı. Kamyondan bozma olduğu gerekçesiyle fenni muayeneden geçmesine izin verilmeyen otobüs, birkaç hafta öncesne kadar yüzlerce futbolcumuzu taşımıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan, takım otobüsünün şoförü Ramazan Yaşar Özer ‘’28 yaşındaki otobüsümüzü, trafiğe çıkış iznini alamadığımız için hurdaya ayırdık. Sezon sonuna kadar yeni bir otobüsümüz olacak. TKİ’den çıkan ödenekten sonra gelecek parayla M.A.N. marka sıfır bir otobüs almayı planlıyoruz. Yeni otobüsümüzle birlikte futbolcularımız, kısa veya uzun mesafeli seyahatlerde daha rahat yolculuk yapacak. Yeni otobüsümüzü ben de sabırsızlıkla bekliyorum.’’ dedi.

Linyitspor, yeni otobüs gelene kadar, 25 kişilik servis minibüsüyle kısa mesafede seyahat edecek. Deplasmanlara ise geçmişte olduğu gibi kiralanan otobüslerle ulaşacak.

www.linyitspor.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...