29 Nisan 2010 Perşembe

Linyitspor'da bayram havası..



Deplasmanda Pendikspor'u 3-2 yenerek play-off'a katılma iddiasını kuvvetlendiren TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik heyet ve futbolcuları, Tavşanlı'da kalabalık taraftar grubunca coşkuyla karşılandı..

Kafileyi taşıyan otobüsü Küçük Meydan'da karşılayan taraftarlar, maytap ve meşaleler yakarak tezahüratta bulundu.

Futbolcuları omuzlarına alan taraftarlar, klasman grubunda liderliğini sürdüren kırmızı siyahlı takımlarını Bank Asya 1. Lig'de görmek istediklerini, marş ve şarkılar söyleyerek dile getirdi.

Teknik direktör Mustafa Akçay yaptığı açıklamada, kazanacaklarına inanarak İstanbul'a gittikleri ve 3 puanla döndükleri için büyük sevinç yaşadıklarını söyledi.

Maçın başından sonuna kadar topu kovalayan, rakibine baskı yapan bir takım görüntüsü içinde olduklarını anlatan Akçay, şöyle konuştu:

''Skor 3-2 olarak gözükse de maçı seyretmeyenler yanılgıya düşmesin. Zor bir maç olduğunu kabul ediyorum, ancak daha farklı kazanabilirdik. Oyuncularımız geçen birkaç maça göre bu maça farklı bakıp kazanabileceklerine inandılar. İnançlardaki yükselişte, hafta içinde yönetim kurulunun yaptığı çalışmalar ve düzenlediğimiz toplantılar da önemliydi. Bu durum futbolcularımızın ruhsal ve fiziki olarak güçlenmesine yardımcı oldu.'' Akçay, Pendikspor'dan bekledikleri oyunu sahada gördüklerine işaret ederek, ikinci devrede fiziksel avantajlarını kullanarak maçı kazandıklarını anlattı.

Karşılaşmanın son çeyreğinde fiziki üstünlüklerini ve pas yollarını iyi kullanarak rakiplerinin daha etkin olmasını engellediklerini kaydeden Akçay, ''Futbol acımasız bir oyun, asla dikkatinizi dağıtmayacaksınız. Kafa olarak ve fiziksel anlamda her maçı ayrı ele alıp mücadeleyi sürdürmek zorundasınız. Bundan sonra her maçı ayrı düşünüp galip gelmeyi amaçlıyoruz'' dedi.

Futbolcu Abdi Aktaş da Pendikspor'u yendikleri için çok mutlu olduğunu ve bu taraftara layık olmaya çalışacaklarını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...