27 Temmuz 2011 Çarşamba

Eran: "Erteleme olumsuz olacaktır"

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un genel kaptanı Murat Eran, ligin başlangıç tarihini 6 Ağustos'tan 10 Eylül'e ertelemesine ilişkin açıklamalarda bulundu..


Eran, yaptığı açıklamada, erteleme kararının, kulüpler ve futbolcular için olumsuz sonuçlar doğurabileceğini ileri sürdü.
Kamp ve hazırlık sürecinin sil baştanyeniden başlayacağını dile getiren Eran, şöyle konuştu:
”Erteleme, maddi açıdan yeniden kamplar düzenlenmesi gerektiği, manevi açıdan ise futbolcuların motivasyonunu azaltacağı için olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir. Şu ana kadar yapılan çalışmaların hepsi bir anda sıfıra indi. Yapılan kamplar hiç işe yaramayacak. Tekrardan kamp süresi gerekecek ve her şey yeniden başlayacak. Futbolcular, kamplarda belli bir seviyeye geldi. İki hafta içerisinde başlaması planlanan liglere hazır durumdalar. Ancak erteleme kararıyla hazırlık kampları sil baştan yeniden yapılacak. Yeniden futbolcuların motivasyonu sağlanacak. Hocası yeni olan, futbolcularının çoğu değişen takımlar için erteleme bir yerde iyi de oldu ama maddi bakımdan iyi değil.”
Eran, 29 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında futbolculara izin vereceklerini, 7 Ağustos’tan sonra tekrar Bolu’da 10 gün kampa gireceklerini ifade etti.
Kampın ardından Bursaspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği’nin de yer alacağı turnuvaya katılmayı planladıklarına işaret eden Eran, ”Eksik mevkilerimize 5 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Bolu’daki kampta sakatlanan kalecimiz Fevzi Tuncay, omzundan ameliyat oldu. 1,5 sonra takıma katılıp lige yetişeceğini umuyoruz” diye konuştu.
Eran, şu anda 28 olan takım kadrosunu lig başlamadan 23′e düşüreceklerini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...