2 Temmuz 2011 Cumartesi

Gömlek Almıyoruz !


Tavşanlı Linyitspor, 2011-2012 sezonu hazırlıklarına, yeni teknik direktör Coşkun Demirbakan gözetiminde yapılan ilk antrenmanla başladı.

Demirbakan, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde yeni transferlerin katılımıyla gerçekleştirilen antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın geçen sezon elde ettiği başarıyı sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sezon başlamadan iddialı konuşmanın doğru olmadığını belirten Demirbakan, transferlerde sabırlı ve temkinli davrandıklarını, almayı düşündükleri futbolcuları iyice araştırdıklarını belirtti.

Taraftarların zevk alacağı, izlerken gurur duyacağı bir takım oluşturma çabası içinde olduklarını ifade eden Demirbakan, şöyle konuştu:

''Gömlek almıyoruz, futbolcu alıyoruz. Bizi her gün 100 menajer arıyor. Hepsinden bir futbolcu alsak burası futbolcu yığınına dönerdi. 4 sezonda 4 kademe atlama başarısı göstermiş, kendisini ispatlamış bir yönetim var. Yönetim 4 yılda amatörden Bank Asya 1. Lig'e takımı çıkarmışsa, transferi doğru yaptıkları anlamına gelir. Hatta kaleci Oğuz Dağlaroğlu son maçlarda oynayabilseydi, bu takım Spor Toto Süper Lig'e bile çıkabilirdi.

Manisaspor'dan Şener Aşkaroğlu, Giresunspor'dan Fevzi Tuncay, Gençlerbirliği'nden Ulaş Güler, Konya Torku Şekerspor'dan Rıdvan Sağlam, Kırıkkalespor'dan Metehan Andaç Özlü'yü transfer ettik. Transfer için denediğimiz 5-6 futbolcu var. Şu anda isimlerini zikretmiyoruz. Kimi zikrederseniz, karşı takımdakiler hemen devreye giriyor. Bir stoperle görüştük. Bizimle anlaştı, ancak sonra başka bir takıma gitti. Bunun için fazla dillendirmeden arayışlarımızı sürdürüyoruz.''

Demirbakan, 13 Temmuz'a kadar Tavşanlı'da hazırlıklarını sürdüreceklerini ve 15-29 Temmuz tarihlerinde Bolu'da kampa girerek burada 5 hazırlık maçı yapacaklarını sözlerine ekledi.

Genel Kaptan Murat Eran ise sezon hazırlıklarına yeni bir heyecanla başladıklarını dile getirerek, ''15 Eylül'e kadar transfer yapabileceğiz. Transfer iki ucu keskin bıçak gibidir. İnce eleyip sık dokuyacağız ve dikkatli olacağız. Takımımıza yararlı olacağına inandığımız futbolcuları alacağız'' dedi.

Eran, anlaşmaya vardıkları Göztepe'den Ferhat Çulcuoğlu ile gelecek hafta sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...