14 Mart 2012 Çarşamba

Levent Devrim ilk idmanda !

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Levent Devrim, yeni takımıyla ilk idmanına çıktı.
 

 Devrim, Tavşanlı ilçesindeki Karakova Semt Sahası'nda yapılan antrenman öncesi, yönetici, futbolcu ve kulüp çalışanlarıyla tanıştı.

Isınma hareketleri, istasyon çalışması ve çift kale maçı kapsayan antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan Devrim, yeni görevinin hem TKİ Tavşanlı Linyitspor camiası hem de kendisi için hayırlı olmasını diledi.

Kütahya temsilcisinin son haftalarda kötü sonuçlar aldığını hatırlatan Devrim, şöyle konuştu:

''Kulüp Başkanımız ve yönetim kurulu bize teveccüh gösterdi. Onlara çok teşekkür ederim. İnşallah onları mahcup etmeyiz. TKİ Tavşanlı Linyitspor iyi bir takım. Burada tanıdığım oyuncular var. Buraya çok isteyerek ve inanarak geldim. En kısa sürede takımı bulunduğu ortamdan uzaklaştırıp daha yukarılara çıkarak kendimize yer edinmeyi umuyorum.''

Devrim, oyuncuların moral ve motivasyonunu üst düzeye yükseltip sahada başarılı bir takım oluşturmaya çalışacaklarını kaydetti.

Kulüp Başkanı Zafer Atalay ise Devrim ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını ifade ederek, ''Anlaşmamız opsiyonludur. Kendisi de böyle olmasını istedi. Çok hırslı ve futbolcular üzerinde etkili olabilecek bir hoca. Tahmin ediyorum ki, önümüzdeki sezon da kendisi ve ekibiyle devam edeceğiz'' diye konuştu.

1 yorum:

  1. hadi hayırlısı inşallah uğurlu gelirde yüzümüz ğüler biraz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...