TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını, maça çok iyi başlayıp pozisyonlara girdiklerini, ancak ilk yarının sonuna doğru bir ara oyundan düştüklerini belirtti. Devrim, kendileri bakımından kaliteli ve olumlu yönleri fazla olan bir ilk yarı oynadıklarını anlattı.
Devrim, ikinci yarıya yedikleri şanssız bir golle başlamalarının, takımının oyun disiplinini biraz bozduğunu ifade ederek, ''Takımımızın en büyük problemlerinden biri, golü yediğinde oyundan düşmesi. Ancak bugün golü yedikten sonra durumu çabuk toparladık. Sonra bir gol bulduk. Bir puan, bir puandır. Çünkü düşme hattındaki en yakın rakibimiz Giresunspor'un puan kaybettiği bir haftaydı. Gelecek hafta İzmir'de Göztepe maçı var. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Yönetimimizin, taraftarımızın desteğini yanımızda hissederek bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız'' dedi.

ERİŞ: İLK HEDEFİMİZ DEVAM EDİYOR
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de iki takımın da hedeflerine ulaşabilmesi için puana ihtiyaç duyduğu bir maçı geride bıraktığına dikkati çekti.
Adanaspor'un, haftalardır süregelen iyi bir grafiği bulunduğunu anlatan Eriş, ''İlk 6 yolunda rakibimiz Boluspor'un puan kaybettiği bir haftada iyi bir avantaj yakalayabilirdik. Maalesef kazanamadık ama kaybetmedik. Son 4 haftaya girilirken ilk 6 hedefimizi sürdürüyor olmamız önemli. Sezon sonu ilk 6 hedefini yakalamış bir takım olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselme mücadelesinin içinde olmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Bundan sonraki müsabakalarda TKİ Tavşanlı Linyitspor takımına başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.