15 Nisan 2012 Pazar

Tavşanlı'da Puanlar Paylaşıldı.. 1-1

 TFF 1. Lig’in 30. haftasında Tavşanlı Linyitspor, sahasında Adanaspor ile karşılaştı. Tavşanlı Linyitspor, ikinci yarıda oyuna giren Fatih Yılmaz’ın kaydettiği golle skora 1-1 eşitlik getirerek sahadan 1 puanla ayrıldı.


TFF 1. Lig’in 30. haftasında Tavşanlı Linyitspor, evinde Adanaspor’u ağırladı.
Tavşanlı Linyitspor ile Adanaspor, Tuna ve Fatih’in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Tavşanlı Linyitspor puanını 33’e çıkartırken, Adanaspor da 44 puana yükseldi.
Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı. Tavşanlı Linyitspor daha kontrollü bir oyun sergilerken, Adanaspor oyunu rakip sahaya yıkmaya çalıştı. İki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci devreye Adanaspor çok hızlı girdi. Konuk ekipte 48. dakikada sahneye çıkan Tuna Üzümcü, kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Adanaspor daha kontrollü bir oyun sergiledi.

Konuk ekibin kalesine daha etkili gelmeye başlayan Tavşanlı Linyitspor, aradığı golü 74. dakikada buldu. 68. dakikada Emre Okur’un yerine oyuna giren Fatih Yılmaz, Adanaspor ağlarını havalandırarak skora 1-1 eşitlik getirdi.
Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken, maç da 1-1 eşitlikle sona erdi.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 1 - ADANASPOR: 1
Stat:
TavşanlıAda
Hakemler:MustafaİlkerCoşkun,BakiYiğit,ÖzgürErtem
TKİ Tavşanlı Linyitspor: FatihKaldan, Hasan, İsmail, Serkan, Ahmet, Ferhat, Emrah Dağ, Mehmet Besler(Dk.82Faruk), Abdi, Kingsley (Dk.73Semavi), Emre Okur (Dk.67 FatihYılmaz)
Adanaspor: Zülküf, Koray, Tuna, İlkem, İzzet, Adnan, Kibong, Barbaros, Talha(Dk.61Rahman),Yaser (Dk.88Ahmet), Burak(Dk.77Okan)
Goller: Dk.73 FatihYılmaz (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk.47 Tuna (Adanaspor)
Sarıkartlar: Dk. 20 Serkan, Dk. 59 Emre Okur, Dk.73 Faruk, Dk. 88 FatihYılmaz, Dk. 89Abdi(TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk.20 Kibong, Dk.90 İlkem(Adanaspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...