19 Haziran 2012 Salı

Arap Ahmet’in İnanç’ı

TKİ Tavşanlı Linyitspor’un sözleşmesi sona eren stoperi, Arap Ahmet lakaplı Ahmet Yakak’ın, “İnanç” adını verdiği bir oğlu dünyaya geldi.




TKİ Tavşanlı Linyitspor’un sözleşmesi sona eren stoperi, Arap Ahmet lakaplı Ahmet Yakak’ın, “İnanç” adını verdiği bir oğlu dünyaya geldi.

Linyitspor’un tecrübeli savunmacısı Ahmet Yakak ve ailensin bekleyişi, mutlu sonla bitti. Ahmet-Pınar Yakak çiftinin ikinci oğulları olan İnanç Yakak, 16 Haziran 2012, Cumartesi sabahı, 05.10’da doğdu. Doğal yolla gerçekleşen doğuma, İzmir-Konak’ta bulunan Karataş Hastanesi, ev sahipliği yaptı.

Yeniden çocuk sahibi olduğu için son derece sevinçli gözüken Ahmet, bir kere daha baba olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu paylaştı. Tavşanlı’nın Sesi Gazetesi olarak, Yakak ailesini kutluyoruz.

Bu arada; transferiyle ilgili de konuşan Ahmet, “Doğum sebebiyle, henüz Linyitsporlu yöneticilerimizle yüz yüze konuşamadık ancak gerekirse, transferimi bir telefonla bile halledebiliriz. Yeter ki müşterek noktada buluşalım;” dedi. 

Ahmet, transfer ücretinde anlaştıktan sonra masaya oturmadan da anlaşılabileceğine değinerek, “Bu durumu, yöneticilerimize de bildirdim. Yüksek ücret de istemiyorum. Karşılıklı iyi niyet olduktan sonra, gerisinin pek önemi yok lakin yine de bu hafta içinde Tavşanlı’ya geleceğim ve yeni transfer sezonunun imzasını konuşacağız.” dedi.


http://www.kutahyaninsesi.com/haber.asp?hb=2063

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...