8 Haziran 2012 Cuma

Tavşanlı’da Oynamak İstiyoruz..

TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Sportif Direktörü Erhan Sarıgöl, Ada Stadı ile ilgili açıklama yaptı.




TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Sportif Direktörü Erhan Sarıgöl, Ada Stadı ile ilgili açıklama yaptı.

Sarıgöl, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün geçen haftalarda yaptığı kolon testi ile ilgili kulübe herhangi bir bilgi verilmediğini ve kulübün, testten haberdar olmadığını belirtti. Kapalı tribünü taşıyan an kolonların dayanıksız bulunması durumunda maçların başka stadyumda yapılabilme olasılığına istinaden açıklama yapan Sarıgöl, “Biz, maçlarımızı Tavşanlı’da oynamak istiyoruz. Aslında; Tavşanlı’da oynanan maçlardan elde edilen gelir çok komik bir rakamdır ama Linyitspor kulübü, olaya maddi açıdan bakmamaktadır. Linyitspor, Tavşanlı’nın takımıdır ve maçlarını Tavşanlı’da yapmalıdır. Pazar günleri; Tavşanlı’yı, Kütahya’ya taşımak istemiyoruz;” dedi.

Müsabakalara Kütahya’dan çıkmanın, kendileri açısından rahatsızlık verici olduğunu aktaran Sarıgöl, “Başkanımız Zafer Atalay, geçen sezonda; Ada Stadı için 650 bin Lira değerinde para harcadı. Tek amacımız, maçlarımızın Tavşanlı’da oynamasıdır. Tavşanlı’da oynamaktan da gayet memnunuz. Taraftarlarımızın neden olduğu cezalar var amenna ama bu cezalar, başka sahada da alınabilirdi;” dedi.

Federasyonun, maçların farklı bir sahada oynanmasını kararlaştırdığı anda yapacak bir şeylerinin kalmayacağına vurgu yapan Sarıgöl, böylesi bir durumda; karar verme aşaması için yönetimin bir araya geleceğini belirtti.



Nihat Mermer
Kutahyaninsesi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...