13 Haziran 2012 Çarşamba

Levent Devrim'le devam..

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, geçen sezonun son 9 haftasında takımı çalıştıran Teknik Direktör Levent Devrim ile bir yıllık anlaşma imzaladı.



 Devrim yaptığı açıklamada, geçen sezon ikinci yarı ortalarında düşme tehlikesi bulunan takımın başına geçerek, son 9 haftada görev yaptığını anımsattı.

Takımı toparlayıp uyumlu bir ortam sağlayarak Bank Asya 1. Lig'de tutunduklarını belirten Devrim, anlaşmasının sezon sonunda sona erdiğini söyledi.

Devrim, yöneticilerle sürdürdükleri görüşmeleri sonuçlandırarak, bir yıllık anlaşma imzaladıklarını, sözleşmedeki maddeye göre 2012-2013 sezonu sonunda anlaşmasının bir yıl daha uzatılabileceğini ifade etti.

Kırmızı-siyahlı takımda kalmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Devrim, şöyle konuştu:
''Takımda kalmak güzel bir olay. Geçen sezonun son 9 haftasında çok güzel şeyler yaşadık ve bu takımı ligde bıraktık. Şu anda tatildeyiz. Tatil dönüşü takımı toparlayarak, seçeceğimiz yerde kamp düzenleyip hazırlıklara başlayacağız. Yönetimden, geçen sezon sonu kadromuzda yer alan futbolculardan 15'inin takımda tutulmasını istedim. 5 yerli oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Yabancı transferi konusunda ise daha önce çalışma yapmamız gerekiyordu. Böyle bir çalışma yapmadık. İzlemediğim bir yabancı oyuncuyu almaya karşıyım. Buna karşı Türkiye liglerinde oynayan yabancılardan transfer yapabiliriz.''

Devrim, ligde 2012-2013 sezonunun çok zor geçeceğini düşündüğünü anlatarak, bunun önlemlerini almak ve güçlü bir kadro oluşturup sezona iyi hazırlanmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Bu arada, gelecek sezonda Devrim'in yardımcılıklarını, geçen sezon olduğu gibi antrenör Ercüment Şahin ve kaleci antrenörü Yılmaz Bal yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...