31 Ekim 2012 Çarşamba

4. turu istiyoruz..

Tavşanlı Linyitspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Sivas Dört Eylül Belediyespor'u geçerek tur atlamak istiyor.



Ziraat Türkiye Kupası 3. turda yarın sahasında Sivas Dört Eylül Belediyespor ile karşılaşacak olan PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik sorumlusu Ahmet Erdinç, ''Sakat oyuncularımızın fazla olmasına rağmen sahamızda Sivas Dört Eylül Belediyespor'u eleyip, 4. tura yükselmek istiyoruz'' dedi.

Erdinç, yaptığı açıklamada, son lig maçında sakatlıkları nedeniyle oynamayan 4 oyuncusunun yanı sıra 4 futbolcunun daha sakatlandığını ve sağlam olarak kaç sporcusunun yarın sahada olabileceğinin henüz belli olmadığını bildirdi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor karşısında daha önce fazla forma giyme imkanı bulamayan oyuncularının yanı sıra sakatlıktan çıkacak futbolcuları oynatarak onların durumlarını görmek istediğini ifade eden Erdinç, şöyle konuştu:

''Kupa maçında, hem daha önce pek oynamamış oyuncularımızı hem de sakatlıktan çıkan oyuncularımızın durumlarını görerek hafta sonunda Şanlıurfaspor ile yapacağımız lig maçının kadrosunu şekillendirmek istiyoruz. Geçen hafta sonu Manisaspor maçında istemediğimiz bir sonuç aldık. Gerçekten çok kötü oynadık. Moral motivasyon olarak toparlanmak için futbolcuların hiçbirine izin vermedik. Hepsini tesiste toparladık ve antrenmanlarımızı sürdürdük. Beyinlerini toparlayıp, geçen yıl yaptığımız geri dönüşü yapmak istiyoruz. Ancak bize tek engel sakatlık. Sakatlıklardan dolayı tam istediğimiz kadroyu oluşturamıyoruz. Manisa'da maça çıkarken kulübede 18 futbolcu vardı ve bunların 3'ü sakattı. Yarın oynayacağımız karşılaşmada tam olarak kimlerle sahaya çıkacağımız belli değil. Maç saatinde belli olacak. Sakat oyuncularımızın fazla olmasına rağmen sahamızda Sivas Dört Eylül Belediyespor'u eleyip 4'üncü tura yükselmek istiyoruz.''

Erdinç, kupa maçında takımın göstereceği performansa göre kadroyu şekillendirerek Şanlıurfaspor ile hafta sonu Tavşanlı'da oynayacakları karşılaşmaya çıkmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...