5 Ekim 2012 Cuma

Devrim: “Yer Ada’ysa Önce Biz Varız”

TKİ Tavşanlı Linyitspor’un teknik direktörü Levent Devrim, Ada Stadı’nda favori olabilecek tek takımın, Linyitspor olacağını söyledi.


Konyaspor mücadelesini geride bıraktıklarını ve Erciyesspor müsabakasına konsantre odlularını belirten Devrim, “Ligin formda ve moralli ekiplerinden biriyle karşılaşacağız ama bizim rakip seçme, rakibimize göre oynama gibi bir durumumuz söz konusu değildir. Kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde olacağımız için hangi takımla oynayacağımız, bizim için mühim değildir. Biz, çıkar ve işimize bakarız;” dedi.

 Müsabakadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini söyleyen Devrim, “Kazanmak istiyoruz ve bunun için gereken ne varsa yapacağız. İyi bir mücadele sergilemek niyetindeyiz. Biz, içeride etkili oynayan, taraftarıyla bütünleşebilen, aldığı destek rüzgarıyla coşkulu oynayabilen bir ekibiz. Her iki takımın da üstün özellikleri olduğu gibi açık verdiği noktalar da var. O noktalardan yola çıkarak üç puanı hanemize yazdırmak için ter dökeceğiz;” dedi.

PTT 1. Lig’in zorlu bir lig olduğuna değinen Devrim, ligde birbirini yenemeyecek takımın olmadığını, en alttaki takımın gidip en üstteki takımı devirebilecek kapasiteye sahip olduğunu aktararak, “Bunun örneklerini her hafta yaşıyoruz. Bu yüzden, favori takım yoktur lakin Ada Stadı’nda bir favori gösterecekseniz, o takım bizim takımımızdır. Cumartesi günü, iyi bir maç performansı göstererek kazanan taraf inşallah biz oluruz;” dedi.

Geçen haftaki Konyaspor müsabakasıyla ilgili sorulan soruları da yanıtlayan Devrim, maçın en çok tartışılan pozisyonuyla ilgili yöneltilen soruya, “Fair Play deniliyor. Tamam, Fair Play ama bu olgu sadece topu rakibe mi vermektir? Konyaspor, öne geçtiği dakikadan itibaren oyunu soğutmak için elinden geleni yaptı. Hele hele 2-0’dan sonra yatan kalkmadı. Sakatlık falan da yok. Sırf zamandan çalmak için bunları yaptılar. Hani nerede kaldı Fair Play? Benim hakkımı çalıyorsunuz, o ne olacak? Tam tersi bir durum olsaydı ve biz galipken bunları yapsaydık Konya Atatürk Stadı ayağa kalkardı. Oyunu böyle çirkinleştirirken bir şey yok ama topu rakibe vermedin diye kabahatlisin. Ben, orada bazı noktalara dikkat çekmek için bu şekilde davrandım. Öyle sanıyorum ki yakın zamanda bazı kurallar değişecektir ve bilhassa bu yatıp da kalkmayan futbolcular sorunu, hakemlere özel yetki verilerek çözülecektir. Bakınız, iki hafta önceki Denizlispor müsabakasında, 3-1 öndeyken; bizim yerden kalkmayan, oyunu soğutan futbolcularımız var mıydı? Rakibe saygı göstereceksen, her alanda saygı göstereceksin. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksın;” şeklinde konuştu.

Konyaspor müsabakasından sonra oluşan ortamla ilgili de açıklama yapan Devrim, “Aslında; olan bir şey yoktur. Maçın verdiği stres ve kaybetmenin etkisiyle sinirli davranmış olabilirim ama bu durumdan alınanlar, laflarımı çarpıtanlar, yapmadığım şeyleri yapmışım gibi gösterenler var. Yukarıda Allah var. En çok üzüldüğüm nokta ise Konyaspor seyircisiyle bir olup kendi taraftarlarımızın bizi istifaya davet etmesi oldu. Verilen onca emek, bu kadar çabuk silinmemelidir. Maçtır, geçer dedik; sineye çektik.” dedi.

Kaynak: http://www.kutahyaninsesi.com/haber.asp?hb=2405

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...