10 Ekim 2012 Çarşamba

Atalay'dan Devrim'e yanıt var!

PTT 1.Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Erciyesspor yenilgisinin ardından teknik direktörü Levent Devrim'in "paralar ödenmiyor" açıklamasına Kulüp Başkanı Zafer Atalay cevap verdi..


İşte kulüpten yapılan ve "İşin doğrusu" başlıklı o yazılı açıklama; 

Tki Tavşanlı Linyitspor Kulübü teknik direktörüLevent Devrim, Kayseri Erciyes ile yapılan karşılaşma sonundaki röportajında takımın 6 aydır, hocaların ise 7 aydır para alamadığından bahsetmektedir. Bu iddia tamamen asılsız ve yalandır. Böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldığım için herkesten özür diliyorum. Bu açıklamayı yapmasam herkes doğruyu yanlış, yanlışı ise doğru bilecekti. 

• Haziran ayı sonu itibari ile Levent Devrim’e 2012-2013 sezonu alacağına karşılık nakit para ödenmiştir. • Ayrıca Levent Devrim’e Aralık ayı itibariyle 2011-2012 sezonundan alacağına karşılık çek verilmiştir. 
• Ağustos ayı sonunda yardımcı hocalara 2011-2012 sezonundan alacaklarına karşılık verilen çekleri ödenmiştir. 
• Dolayısı ile 2011-2012 sezondan teknik direktör ve yardımcı hocalara kulübümüzün hiçbir borcu bulunmamaktadır. 
• Yine Samsunspor maçının primi de kendilerine ve futbolculara ödenmiştir. 
• Futbolcularımıza ise 2011-2012 sezonuna ait alacaklarının tüm çekleri verilmiş olup, 2012-2013 sezonunun garanti paralarınında, 3 kişi hariç çekleri verilmiştir. Kaldı ki bu ödemeler yapılmasa bile ,bunların söyleneceği yer maç sonu röpörtaj alanı değildir. Burada kasıt vardır. Bu tür söylemler kulübümüzü küçük düşürmekten başka bir şeye yaramaz. Bu tür hareketlerin kimseye faydası yoktur, zararından başka. Ayrıca biz yöneticiler olarak futbolcularımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Bizim futbolcularımız hiç bir zaman para peşinde koşmadılar parayı ön sıraya koymadılar. Çünkü onlarda forma aşkı var… Biliyorlar ki onların parası bu güne kadar hiç kalmadı, bundan sonra da kalmayacaktır. Ayrıca kimse kimseyi zorla tutmuyoruz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

1 yorum:

  1. Böyle açıklamalarla vakit kaybetmeyeceksin başkanım.Göndereceksiniz alayını ozaman sesi çıkacakmı bazı fitne fesatçıların.Kendisi değilmiydi sezon başı imza atan.Kalmasaydı tesis yoksa,saha yoksa....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...