6 Ekim 2012 Cumartesi

Yine Koruyamadık ! Linyitspor: 1 - K.Erciyesspor: 2

PTT 1. Lig'de haftanın açılış maçında Tavşanlı Linyitspor karşısında uzun süre maçı 1-0 mağlup sürdüren Kayseri Erciyesspor, deplasmanda 3 dakikada bulduğu 2 golle galip gelmesini bildi.



PTT 1. Lig'de 6. haftanın açılış maçında Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.
Ev sahibi Tavşanlı Linyitspor'da teknik direktör Levent Devrim sahaya 4-4-2 dizilişiyle çıkmıştı. Daha önce ilk onbirde şans tanıdığı sol bek Osman Fırat'ı bu kez kulübeye çeken Devrim, bu oyuncunun yerine sol bekte tecrübeli Faruk Bayar'ı sahaya sürdü. Son haftaların golcü futbolcusu 37 yaşındaki tecrübeli Abdi Aktaş ise Ümit Tütünci ile forvette yer aldı. Kalede tecrübeli Yavuz Eraydın, savunmanın sağında Hasan Yaşar, solunda Faruk Bayar, defansın göbeğinde ise 34 yaşındaki tecrübeli Serkan Özsoy ile Hakan Çevik yer alıyordu. Orta sahada sağda Mehmet Besler, solda Oktay Pop, ortada ise 34 yaşındaki tecrübeli Özgür Volkan Yıldırım ile Ferhat Çulcuoğlu yer almıştı.
Konuk Kayseri Erciyesspor'da ise teknik direktör Osman Özköylü, haftalardır aynı savunma dörtülüsü ile maça çıkıyor ve bu oyunculardan vazgeçmiyordu. Kalede Behram Zülaloğlu, savunmanın sağında Mustafa Tuna Kaya, solda genç Emre Öztürk, savunmanın ortasında Hüseyin Yoğurtu ve Ufukhan Bayraktar yer aldı. Onların önünde Alattin Tosun ve 34 yaşındaki tecrübeli Ragıp Başdağ, önlerindeki üçlüde solda Kemal Okyay, ortada Mehmet Ayaz ve sağda son geçen haftanın 4 gol atan başarılı ismi Emrah Bozkurt ve hücumda ise tek forvet olarak Kenan Şahin yer aldı.

Maçın ilk dakikalarında iki takım da karşılıklı ataklar üretiyor ama hücum oyuncuları bu pozisyonlardan yararlanamıyordu.
Dakikalar 25'i gösterdiğinde Kayseri Erciyesspor'da sakatlanan sağ bek Mustafa Tuna Kaya'nın yerine Volkan Özcan oyuna dahil oldu.
34. dakikada savunmanın arkasına sarkan golcü oyuncu Ümit Tütünci kaleci Behram'ın da bacak arasından attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarıda başka gol olmayınca devre ev sahibi Tavşanlı Linyitspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Kayseri Erciyesspor, ikinci yarıya sol kanat oyuncusu Kemal Okyay'ın yerine Sofiane Hanni'yi alarak başladı.
Tavşanlı Linyitspor'da ilk değişiklik yapıldı ve 60. dakikada Özgür Yıldırım'ın yerine Emrah Dağ oyuna girdi.
Konuk Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Osman Özköylü artık tüm hamlelerini yapıyor ve 65. dakikada da orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz'ın yerine forvet oyuncusu Cihan Özkara'yı aldı.
66. dakikada Tavşanlı Linyitspor'da ikinci değişiklik geldi ve tecrübeli Abdi Aktaş'ın yerine sol kanat oyuncusu Mesut Saray oyuna dahil oldu. Bu değişiklikle Tavşanlı Linyitspor tek forvete dönüyor orta saha kalabalıklaşıyordu.
Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Kayseri Erciyesspor'da sonradan oyuna dahil olan Hanni soldan ceza sahasına girerken yerden yaptığı ortada arka direkte bulunan tecrübeli oyuncu Emrah Bozkurt sahneye çıktı ve boş kaleye topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getirdi.
Bu golden 1 dakika sonra ev sahibi Tavşanlı Linyitspor son oyuncu değişikliğini yapıyor ve 60. dakikada oyuna dahil olan Emrah Dağ'ın yerine tecrübeli forvet oyuncusu Eser Yağmur'u alarak tekrar çift forvete dönüyordu.
77. dakikada yine Hanni ceza sahası içinde kendini yerde buluyor ve hakem penaltı noktasını gösteriyordu. Atışı kullanan Kenan Şahin, Kayseri Erciyesspor'u 2-1 öne geçirdi.
Uzatma dakikalarında Tavşanlı Linyitspor'da sağ bek Hasan Yaşar ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-1 Kayseri Erciyesspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Kayseri Erciyesspor puanını 13'e yükseltip maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Tavşanlı Lintiyspor ise 5 puanda kalmış oldu.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 1 - KAYSERİ ERCİYESSPOR: 2
Stat: Tavşanlı Ada
Hakemler: Tayfur Özkan, Serkan Çimen, Nihat Samuk
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Yavuz, Hasan, Serkan Özsoy, Faruk, Hakan, Ferhat, Mehmet Besler, Oktay, Özgür Volkan (Dk. 59 Emrah Dağ), (Dk. 73 Eser), Abdi (Dk. 65 Mesut Saray), Ümit
Kayseri Erciyesspor: Behram, Mustafa Tuna (Dk. 25 Volkan Özcan), Hüseyin, Ufukhan, Ragıp, Kenan, Mehmet Ayaz (Dk. 65 Cihan), Alaattin, Kemal (Dk. 46 Hanni), Emrah Bozkurt, Emre Öztürk
Goller: Dk. 34 Ümit (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 73 Emrah Bozkurt, Dk. 77 Kenan (penaltıdan) (Kayseri Erciyesspor)
Kırmızı Kart: Dk. 90 Hasan (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Sarı Kartlar: Dk. 27 Ümit, Dk. 28 Özgür Volkan, Dk. 69 Emrah Dağ, Dk. 78 Hakan (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 45 Alaattin, Dk. 58 Kenan, Dk. 59 Emrah Bozkurt, Dk. 66 Ufukhan, Dk. 81 Emre Öztürk (Kayseri Erciyesspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...