28 Kasım 2012 Çarşamba

Arif Peçenek: "Çok güçlü bir takıma karşı oynadık"

Medical Park Antalyaspor'a farklı mağlup olarak kupadan elenen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Teknik Direktörü Arif Peçenek, Mehmet Özdilek'in iyi bir ekip oluşturduğunu söyledi.



TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5-0 mağlup oldukları Medical Park Antalyaspor'u tebrik ederek, kupada başarı diledi.

Mehmet Özdilek'in iyi bir ekip oluşturduğunu belirten Peçenek, şunları kaydetti:

''Çok güçlü bir takıma karşı oynadık. Şimdiye kadar aldıkları puanlar ve ligdeki konumları çok kaliteli bir takım olduklarını gösteriyor. Takımım ikinci gole kadar iyi mücadele etti. Takım yardımlaşmasını iyi yaptık. İlk yarı verilmeyen penaltımız ve oyuncularımın girdiği gol pozisyonları vardı. Bunları değerlendirebilseydik belki maç farklı olabilirdi ama yine de rakibimiz çok güçlü bir ekipti. Oyuncularımı kutluyorum. Bizim için önemli olan pazar günü oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıdır.''

1 yorum:

  1. Hocam ıyı güzelde siz ikinci yarı futbol oynamadınızki 90 dk boyunca bir tek şutunuz yok Antalya kalesıne bir futbol takımına bu kadar ruhsuz top oynatılmazki bak göztepeye nasıl futbol oynadılar,bak Ankaragücüne, bak Pendiğe futbol dersi verıyorlar hayır şu an ptt 1 ligde'de ligin dibindesiniz kaybedecek neyınız var?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...