14 Aralık 2012 Cuma

Kartalspor maçı canlı yayınlanacak.

Yarın oynayacağımız Kartalspor maçı Trt 6 ekranlarından canlı yayınlanacak. 

Daha önce listeye alınmayan ve Trt Web Tvden yayınlanacak olan maçımız bizim Vural Kavuncu'yla iletişime geçmemiz ve Milletvekilimiz Vural Kavuncu'nun girişimiyle TRT 6 ekranlarından çift dil seçeneği ile yayınlanacak.

Vural Kavuncu'ya girişimlerinden ve desteklerinden dolayı Teşekkür ederiz.

Vural Kavuncu'nun maçın yayınlanacağını bildirmesi: 

TWEET İLE GELEN CANLI YAYIN

Tavşanlı Linyitspor kullanıcı ismi ile bir taraftarımızdan, 15.12.2012 tarihinde oynanacak olan Kartalspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının TRT’den naklen yayınlamasını isteyen bir tweet aldım. Gelen bu
 istek üzerine TRT’de ilgili birim yetkilileri ile görüşüp canlı yayın talebimizi ilettik. Bilindiği gibi, canlı yayın programları önceden planlanılmakta, ekip, ekipman ve yayın akışı yönünden gerekli tüm hazırlıklar yapılıp programa koyulmaktadır.
Talebimiz üzerine yayın akışı tekrar gözden geçirildi, canlı yayın ekibi ve araçları ayarlandı. Karşılaşma TRT-6 ekranlarında iki dil seçeneği ile sunulacaktır.
Gönül verdiğimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor’umuzun karşılaşmasının canlı yayınlanmasında emeği geçen TRT-6 koordinatörü Fethullah KIRŞAN, TRT Genel Müdürü İbrahim ŞAHİN ve ilgili tüm kişilere teşekkür eder, takımımıza başarılar, taraftarlarımıza da iyi seyirler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...