2 Aralık 2012 Pazar

Peçenek: "Bu üç puan bir başlangıç"

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti sonrasında, bu maçı bir başlangıç olarak gördüğünü söyledi.



PTT 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, teknik direktör Arif Peçenek, ''Bu kazandığımız üç puanı işin başlangıcı olarak görüyorum'' dedi.

Peçenek, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün oynanan maçın her dakikasında oyunda olmaya çalıştıklarını söyledi.

Belli süreler oyunu iyi oynadıklarını, belirli sürelerde de dinlenmeyi ve atak yapmayı iyi becerdiklerini belirten Peçenek, şöyle konuştu:

''Böyle oynadığımız takdirde maçlarımızı kazanabiliriz. Bu söylediklerim ilk yarıdaki oyun içindi. İkinci yarıda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oyundaki inisiyatifi ele aldı. Ama oyuncularım bir şeyi iyi yapıyor. Futbolun içerisinde yer alan, 'kademe anlayışı ve karşı tarafı oyalama' bunları iyi beceriyorlar. Maça genel baktığımda, oyuna iyi başlamışız, bir penaltı kaçırmışız, bir kırmızı kart görmüşüz ve bir gol atmışız. Oyunun her dakikası dökülen bir ter var. Buradan bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu kazandığımız üç puanı işin başlangıcı olarak görüyorum.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...