21 Aralık 2012 Cuma

Peçenek'ten transfer açıklaması!

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Arif Peçenek, Göztepe'yi yenip sezonun ilk yarısı için koydukları 20 puan hedefini yakalamak istediklerini söyledi.



Peçenek, yaptığı açıklamada, Kütahya'daki Dumlupınar Stadı'nda karşılaşacakları Göztepe'nin sezon başında iddialı kurulan bir takım olduğunu ancak yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle puan tablosunun alt sıralarında yer aldığını bildirdi. 

İyi oyunculardan kurulu güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Peçenek, şöyle konuştu: 
''Göztepe'yi yenip sezonun ilk yarısı için koyduğumuz 20 puan hedefini yakalamak istiyoruz. Ancak maçın gidişatına göre kazanmayacak durumda olursak 'yenemiyorsan yenilme' mantığıyla oyun düzenimizi kuracağız. Göztepe'nin tehlikeli bir forvet hattı var. Hafta başından bu yana oyuncularımızla bire bir görüşüyoruz. Rakibimizin takım kadrosunu da panomuza astık ve futbolcularımızın görmesini sağlayarak psikolojik anlamda maça hazırlanmalarına uğraşıyoruz. İçeride oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Adana Demirspor maçlarındaki gibi top rakipteyken topun arkasına geçmeye, bizdeyken de en sağlıklı ve hızlı biçimde rakip ceza sahasına ulaşarak gol atmaya çalışacağız.'' 

Peçenek, Gana'dan denenmek amacıyla gelen 5 futbolcuyu izlediğini ve olumsuz rapor verdiğini dile getirdi. Bu oyuncuların, ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olmadığı bilgisini veren Peçenek, ''Ganalı oyuncuları transfer etseydik amatör kümede oynayan futbolculara ayıp etmiş olurduk'' dedi. 

-Transfer çalışmaları- 
Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit de ara transfer döneminde kadroyu güçlendirmek amacıyla çalışma başlattıklarını anlattı. 

Peçenek'in, Gana'dan gelen 5 oyuncuyla ilgili olumsuz rapor vermesinin ardından Nijerya'dandenemek amacıyla iki futbolcu davet ettiklerini söyleyen Koçyiğit, şunları kaydetti: 
''Henüz gidecek veya gelecek futbolcular belirlenmedi. Yabancı forvet arayışımız var. Spor Toto Süper Lig'den bazı ekiplerin gözden çıkardığı veya kadrosuna almadığı futbolcularla ilgileniyoruz. Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor ile ilişkilerimizi geliştirdik. Bu ekiplerde forma giyemeyen veya başka takımlara kiralık verilen oyunculardan bize yarayacak olanları seçerek transfer etme imkanımız olabilir. Tüm bunlar gelecek hafta teknik heyetimizin hazırlayacağı rapora göre şekillenecek.'' 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...