26 Ocak 2013 Cumartesi

Bolu Beyine Tavşanlı Çelmesi 2-2

PTT 1. Lig'de 19. haftanın açılış maçında Boluspor, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında yediği penaltı golüyle beraberliği razı olmak zorunda kaldı.



PTT 1. Lig'de 19. haftanın ilk maçında Bolu'da Boluspor ile Tavşanlı Linyitspor 2-2 berabere kaldı.
Ev sahibi Boluspor'da sarı kart cezası bulunan sağ bek Engin Aktürk yer almazken, konuk Tavşanlı Linyitspor'da ise henüz lisansı yetişmeyen yeni transfer Agbetu maçta yer almadı.
Boluspor, kalede Serdar Kulbilge, savunmanın sağında Savaş Yılmaz, solunda Hakan Arslan, defansın ortasında Dixon ve Gencer, önlerinde Barbaros Barut, orta sahada Barbaros Barut, Alp Ergin, Ali Güzeldal ve Cafercan Aksu, forvette ise İskender Alın ve Djehoua yer aldı.
Tavşanlı Linyitspor ise geçtiğimiz hafta Samsunspor maçının onbiriyle sahaya çıktı. Kalede Yavuz Eraydın, savunmanın sağında Hakan Çevik, solunda Sakıp Aytaç, defansın göbeğinde Murat Özavcı ve Bilal Özdemir, orta sahada Mehmet Besler, Ferhat Çulcuoğlu, Mesut Saray ve Deniz Aslan, hücumda ise Shala ve Murat Yılmaz yer aldı.


Maçın henüz başında dakikalar 6'yı gösterdiğinde Tavşanlı Linyitspor'da güçlü fiziği ve etkili sol ayağıyla dikkat çeken yeni transfer Murat Yılmaz takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-0 Tavşanlı Linyitspor üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda Boluspor'da teknik direktör Oğuz Çetin, Barbaros Barut ve İskender Alın'ın yerine Cihan Yılmaz ve Abdülaziz Solmaz oyuna dahil oldu.
56. dakikada Boluspor'da kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Cafercan Aksu skoru 1-1'e getiren golü Tavşanlı Linyitspor ağlarına gönderdi.
Boluspor fırtınası devam ediyordu ve bu kez 63. dakikada ikinci yarıda oyuna dahil olan Cihan Yılmaz Boluspor'u 2-1 öne geçiren golü attı.
Konuk Tavşanlı Linyitspor'da ilk değişiklik 67. dakikada geldi ve Shala'nın yerine Mehmet Ayaz, 68. dakikada da Deniz Aslan'ın yerine Emrah Dağ oyuna dahil oldu. Tavşanlı Linyitspor, son değişikliğini de 82. dakikada yaptı ve kaptan Mehmet Besler'in yerine Gökhan Öztürk oyuna girdi.
Tavşanlı Linyitspor beraberlik için zaman zaman Boluspor kalesine yüklenirken, ev sahibi Boluspor da farkı attırmak adına bir kaç önemli pozisyondan yararlanamıyordu.
83. dakikada Boluspor'da son değişiklik yapıldı ve Ali Güzeldal'ın yerine Vedat Budak oyuna girdi.
Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken 90+1'de Tavşanlı Linyitspor'da sonradan oyuna dahil olan Mehmet Ayaz, ceza sahasına girerken Hakan Arslan'la girdiği mücadele sonunda kendini yerde buldu ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan ilk golün sahibi Murat Yılmaz skora dengeyi getirdi. Bu pozisyonda Boluspor'un sol beki Hakan Arslan da kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-2 eşitlikle sona erdi.
Bu sonuçla Boluspor puanını 27'ye, Tavşanlı Linyitspor da 19'a çıkartmış oldu.
BOLUSPOR: 2 - TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 2
Stat: Atatürk
Hakemler: Koray Gencerler, Baki Yiğit, İlyas Emektar, Deniz Kükrek
Boluspor: Serdar Kulbilgi, Savaş Yılmaz, Gençer, Dixon, Hakan Arslan, Barbaros Barut (Dk. 46. Abdülaziz Solmaz), Alp Ergin, Ali Güzeldal (Dk. 81. Vedat Budak), Cafercan, Djiehoua, İskender Alın (Dk 46. Cihan Yılmaz)
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Yavuz Eraydın, Hakan Çevik, Murat Özavcı, Bilal Özdemir, Sakıb Aytaç, Ferhat Çulcuoğlu, Mehmet Besler (Dk. 82 Gökhan Öztürk), Deniz Aslan (Dk. 68. Mehmet Ayaz), Mesut Saray, Shala (Dk. 68. Emrah Dağ) Murat Yılmaz
Goller: Dk 5. ve 90. Murat Yılmaz (Penaltıdan) (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 56 Cafercan (Penaltıdan), Dk. 62. Cihan Yılmaz (Boluspor)
Sarı kartlar: Dk. 42. Djiehoua, Dk. 62. Cihan Yılmaz, Dk. 84. Savaş Yıllmaz, Dk. 89. Serdar Kulbilge (Boluspor), Dk 13. Murat Yılmaz, Dk. 55. Sakıb Aytaç, Dk. 72. Mehmet Besler, Dk. 76. Murat Özavcı (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Kırmızı kart: Dk. 90 Hakan Arslan (Boluspor)

1 yorum:

  1. taraftar olarak sadece 2 kişi idik eşim ve çoçuğumu saymassak ....
    böyle nereye kadar tavşanlı lıyım ve gurur duyuyorum bununla fakat gel gelelim malesef cepleri para dolu olanlar bunun nokta kadarını kendi reklamlarını yapmak için dahi olsa harcamaya korkuyorlar tavşanlımız adına ...
    bugün bu çoçuklar boluda 1 puan aldılarsa ben seyrettiğim kadarı ile söyleyeyim size şansları vardı ... harika bi taraftar önünde oynadılar adamlar bi dakka dahi susmadı öyle bi baskı altında ii maç çıkardı bizim çoçuklar
    2 gol atıldı ama yanlarına koşacakları taraftarları dahi yoktu ben onların yerinde olsam trübünde olduğu zaman dahi koşmam gol atınca o taraftarın yanına ...
    çok eksiğimiz var çok ...
    rabbim sonumuzu hayır etsin ...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...