20 Ocak 2013 Pazar

Tavşanlı'da maçın ardından..

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek, "Son 10 dakikaya kadar 4 net pozisyonumuz ve direkten dönen topumuz var" dedi.


TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek, "Son 10 dakikaya kadar 4 net pozisyonumuz ve direkten dönen topumuz var" dedi. 

Peçenek, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 24 yıl önce Samsunspor'un geçirdiği kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi ve takıma başsağlığı dileklerinde bulundu. 

Bugünkü maçta 80 dakika oyunun üstünlüğünü ellerinde tuttuklarını ifade eden Peçenek, şöyle konuştu: 
''Son 10 dakikaya kadar 4 net pozisyonumuz ve direkten dönen topumuz var. Bunlar bizim adımıza sevindiriciydi. Oyunun büyük bir bölümü adına iyi oynadık diyebilirim. Aramıza yeni katılan arkadaşların oyuna verdiği katkılar da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Buradan her iki takımın oyuncularını tebrik ediyorum.'' 

-Samsunspor cephesi- 
Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş da ağır saha şartlarında 6 puanlık bir maça çıktıklarını bildirdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında saha şartlarına ayak uydurduklarını anlatan Durmuş, şunları söyledi: 
''Karşılaşmanın ikinci yarısında topun bizde kalması sevindiriciydi. Ancak ceza alanı içinde biraz daha becerikli olabilseydik, galibiyetin gelmemesi için bir neden yoktu. Rakibin de pozisyonları var. Onlar da güzel oynadı. Ligler başlamadan önce hazırlık maçları yapmıştık, ama lig bizim için önemliydi. Yeni kadromuzla bugün sahada açığa çıkacak enerji çok önemliydi. Kazanabilirdik, berabere bitti. Bugünkü puan cetvelinde rakibimizin de bize yakın olduğunu düşünürsek kazanamadığımız bir maçı kaybetmediğimiz için sonuca olumlu bakıyoruz.'' 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...