10 Ocak 2013 Perşembe

Petteri Forsell transferi ne oldu?

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bursaspor'un Finlandiyalı futbolcusu Petteri Forsell ile daha önce anlaşma sağlanan aynı ülke vatandaşı Alexandr Kokko'yu transfer etmekten vazgeçti.


Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit, takımın, 2 Ocak'ta başlayan Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki kampının sürdüğünü söyledi.

Kondisyonun artırılması, yeni transferlerin uyumu, performansın yükseltilerek PTT 1. Lig'de kalıcı olma yönündeki çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren Koçyiğit, buradaki hazırlık maçlarında Spor Toto 2. Lig'den Nazilli Belediyespor ile 0-0 berabere kaldıklarını, Spor Toto 3. Lig'den Oyak Renault takımını 4-1 yendiklerini ve Fatih Karagümrük'e 3-1 yenildiklerini bildirdi.

Kampın 12 Ocak'ta sona ereceğini ve son hazırlık karşılaşmasını Spor Toto 2. Lig'den Gaziosmanpaşaspor ile oynayacaklarını belirten Koçyiğit, teknik direktör Arif Peçenek'in, kadroda yer alan ve denenmek üzere kampta bulunan tüm futbolcuları, Nazilli Belediyespor'a karşı oynattığını anlattı.

Koçyiğit, daha önce anlaştıkları Kokko'nun Nazilli Belediyespor maçındaki performansının, teknik heyet tarafından yeterli görülmediğini ifade ederek, ''Anlaşmaya vardığımız Alexandr Kokko ile sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğümüz Bursasporlu Petteri Forsell'i transfer etmekten vazgeçtik'' dedi.

Forsell'in kiralanmasından vazgeçilmesinin nedeninin, yaklaşık 10 gündür konunun netliğe kavuşmaması ve Bursaspor yönetiminden net yanıt alınamaması olduğunu kaydeden Koçyiğit, Finlandiya'nın FC Lahti takımından Drilon Shala, Almanya 3. Ligi'nde mücadele eden Optik Kathenow'dan Murat Yılmaz ve Denizlispor'dan Sakıb Aytaç'ı transfer ettiklerini, Medical Park Antalyaspor'dan Deniz Aslan'ı da sezon sonuna kadar kiraladıklarını hatırlattı.

Koçyiğit, transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi. 

1 yorum:

  1. takımın burada kalması da büyük başarı fakat hep zirveye oynamak lazım inşallah başarılı olursunuz bizide sevindirirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...