23 Mart 2011 Çarşamba

Bursa-Simav Elele


Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğa oynayan Linyitspor, yakın il ve ilçelerdeki taraftarların da desteğiyle hedefe ilerliyor. Bursalı ve Simavlı futbolseverler, güçlerini birleştirerek kırmızı siyahlılara destek veriyor.

Bank Asya'ya ayak bastığı ilk sezonda, Süper Lig'e koşturmak gibi büyük bir başarıya imza atan Linyitspor'a sevgi duyanlar, güçlerini birleştirerek kırmızı siyahlıların ardından gitmeye devam ediyor. Bursalı Linyitsporlular ve Simavlı Linyitsporlular, maç öncesinde Tavşanlı'da buluşarak dostluk pekiştirdiler. Yüksel Fidan önderliğinde Bursa'dan yola çıkan Bursalı Linyitsporlular ile M. Ali Kiraz önderliğinde Simav'dan gelen Simavlı Linyitsporlular, Tavşanlı Garı'nda bir araya geldi. TCDD mensubu Hikmet Karayel ve Gar Büfe İşletmecisi Ergül Battal, farklı yerleşim merkezlerinden gelen taraftarları, maç öncesinde ağırladılar. Geçen pazar sabahı buluşan iki grup, birlikte kahvaltı ettikten sonra, Diyarbakırspor müsabakasını seyretmek üzere Kütahya yollarına koyuldular.

Bursalı Linyitsporlular arasında, Tavşanlı'nın tanıdığı bir sanatçı da Linyitspor'a destek vermek için vardı. Kültür Bakanlığı Kütahya THM Mahalli Sanatçısı Emel Örgün, eşiyle birlikte maçı seyretti. Maçtan büyük zevk aldığını belirten Örgün, "Linyitspor'un başarısıyla büyük gurur duyuyorum. Hatta onlar için bir şarkı da ben okumak istiyorum. Bu konuda çalışmaları başlattık. Umarım sezon bitmeden şarkıyı yetiştirip, taraftarların beğenisine sunacağız." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...