24 Aralık 2012 Pazartesi

Ümit Tütünci'nin Sözleşmesi Feshedildi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'da İbrahim Yavuz'un ardından Ümit Tütünci'nin de sözleşmesi feshedildi.


PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, İbrahim Yavuz'un ardından Ümit Tütünci'nin de sözleşmesi feshedilerek, kadro dışı bırakılan Serkan Özsoy, Faruk Bayar ve Eser Yağmur'dan kendilerine kulüp bulmaları istendi.
         
Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit, ligde ilk yarının tamamlanmasının ardından Teknik Direktör Arif Peçenek'in raporu doğrultusunda yönetim kurulunun toplandığını ve takımdan ayrılacak oyuncuların belirlendiğini söyledi.
         
İbrahim Yavuz'un sözleşmesinin geçen hafta feshedildiğini hatırlatan Koçyiğit, santrfor Ümit Tütünci ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Bu futbolcuların yanı sıra Serkan Özsoy, Faruk Bayar ve Eser Yağmur'un kadro dışı bırakılarak, kendilerine takım bulmalarını tebliğ ettiklerini dile getiren Koçyiğit, Özgür Volkan Yıldırım ve kaleci Yavuz Eraydın'dan aldıkları ücrette indirim yapmalarını istediklerini ifade etti.
         
Koçyiğit, sonuç olarak İbrahim Yavuz, Ümit Tütünci, Serkan Özsoy, Faruk Bayar ve Eser Yağmur ile yollarını ayırdıklarını, ilk transferi Medical Park Antalyaspor'dan Deniz Aslan'ı sezon sonuna kadar kiralayarak yaptıklarını ve birkaç oyuncuyla daha transfer görüşmelerinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

6 yorum:

  1. Bu çok kötü olmuş,takımın Hakan Şükür'ünü seçmiş yönetim nedendir bilinmez...

    YanıtlaSil
  2. Bu takımda neden hep en iyiler gönderiliyor anlamak mümkün değil. Bu takımı tutmak adamı hasta eder hale geldi. Mantıklı bir transfer politikası yok iki yıldır. Bu tür fesihler belki yerine çok daha iyisi alınabilecek olursa yapılabilir. Taraftarlar kurtarıcı olabilecek oyuncu beklerken iyilerin gitmesi ve yerlerinin doldurulamaması şokunu yaşıyor. Yönetim hırslı ve biraz da fanatik olmalı...

    YanıtlaSil
  3. en çokta ümite yazık olmuş.adam elinden geleni yaptı daha ne yapsın.ümite kadar gitmesi gereken birsürü adam vardı oysa.mesela emre okur,osman fırat,murat özavcı gönderilebilirdi...

    YanıtlaSil
  4. Evet. Umit gonderilmesi kötü oldu.bir duyum eski futbolcumuz debola ile buyuk olcude anlasilmis. En azindan terinin son damlasina kadar verir. Gelirse iyi olur.

    YanıtlaSil
  5. Debola gelmez.para yok klupte nasil alcakki.

    YanıtlaSil
  6. Debola bu yoklukta isabetli olur
    Savasacak adam lazim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...